Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 12[Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update
Çin beta / stabil fark etmez, kurup gereksiz uygulamaları kendimiz sileriz, bu açıdan düşününce eu romdan çok daha stabil bir şey çıkarabiliriz kendimiz sonuçta doğduğu yer dimi
Bu çok eski sürümleri kuruyor NikGapps Core flashlarsanız daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çin beta çok iyi bir rom ancak eu romu öldürüyor selasını okuyor. Sistemle oynuyor, blur olmayan yerlerde bluru açmak için mesela, bildirim gruplandırmayı siliyor, sistem ile çok fazla oynaşıyor eu bu yönünü sevmiyorum. Ama rom "şimdilik" çok iyi, ilk builde göre gayet akıcı yağ gibi akıyor diyemem ama yine de gideri var. Bi kaç güncellemeyle daha iyi olacaktır diye düşünüyorum, full debloat yaparsanız daha iyi olur, modlu miui paket yükleyici kurarakta sistem uygulamalarını güncelleyebilirsiniz.
Çin beta çok iyi bir rom ancak eu romu öldürüyor selasını okuyor. Sistemle oynuyor, blur olmayan yerlerde bluru açmak için mesela, bildirim gruplandırmayı siliyor, sistem ile çok fazla oynaşıyor eu bu yönünü sevmiyorum. Ama rom "şimdilik" çok iyi, ilk builde göre gayet akıcı yağ gibi akıyor diyemem ama yine de gideri var. Bi kaç güncellemeyle daha iyi olacaktır diye düşünüyorum, full debloat yaparsanız daha iyi olur, modlu miui paket yükleyici kurarakta sistem uygulamalarını güncelleyebilirsiniz.
Telefon hayvanat bahçesi gibi oldu yahu, her bildirim geldiğinde başka hayvan sesi çıkıyor StreX çin betayı kurarken normal rom kurar gibi yapıyoruz dimi? Farklı herhangi bir işlem yok sanırım.. İlk defa kuracağım.
O zaman Eu'ya bir şans daha verelim. Daha inmedi ki kuralım ) bir önceki build üzerine kurulum yaptınız değil mi?
Full debloat için öneriniz var mı? nasıl ilerleyebiliriz?
O zaman Eu'ya bir şans daha verelim. Daha inmedi ki kuralım ) bir önceki build üzerine kurulum yaptınız değil mi?
Full debloat için öneriniz var mı? nasıl ilerleyebiliriz?