Kurdum kullanıyorum şunu söyleyeyim enfes olmuş performans artmış, uygulama açılış kapanış animasyonlarıda gayet iyi bildirim çubuğunun tasarımı iyi pil performans istatistiklerini göreceğimiz alan da iyileştirmeler var cihaz bakımı animasyonları değiştirilmiş cihaz açılış kapanış animasyonları değişmiş unlocked yazısı yerine Redmi yazısının üstünde kilit açık kapalı simgesi konulmuş cihaz açılırken Redmi Note 8 by Xiaomi diyerek değil MIUI yazan içi renkli dalgalı bir animasyon seçilmiş. Fotoğraf uygulamasında kısayol ayarları yeri ve renkleri değişmiş. uygulama simgelerinde de değişiklikler var animasyon bakımından cihaz hakkında kısmı daha bi sade hal almış daha şık olmuş özetle bu sürüm olmuş diyebilirim ben bu açıdan ayrıca şunuda belirtmek isterim daha demin test ettim mesela Mıuı 11 de bana mail geldikten 5 dakika sonra bildirim düşüyordu bunda gmailden kendime mail gönderdim anında bildirim düştü böyle bir sıkıntıda yaşamadım global sürümde de yaşamayacağımı düşünüyorum özetle kurun kullanın derim gerçekten iyi. Sorunla şuanda karşılaşmadım bulursam eğer yazarım.