MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sırf bunun için gecicem galiba dayanamıyorum :D Renkli olması çok hoş olmuş ama şu kaydırma çubuğu çok kullanışlı bence youtube vancedde de oluyormuş.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Sırf bunun için gecicem galiba dayanamıyorum :D Renkli olması çok hoş olmuş ama şu kaydırma çubuğu çok kullanışlı bence youtube vancedde de oluyormuş.
Kaydırma çubuğu isteğe bağlı açılıp kapanabiliyor :D

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Kaydırma çubuğu isteğe bağlı açılıp kapanabiliyor :D
Hocam yapmayın etmeyin uğraşmak istemiyorum şuan stabildeyim bir de format data falan. Gördüğünüz sorunları yazın da soğuyayım biraz romdan :D

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam yapmayın etmeyin uğraşmak istemiyorum şuan stabildeyim bir de format data falan. Gördüğünüz sorunları yazın da soğuyayım biraz romdan :D
Akıcılık bir tık az hocam malum ilk sürüm ama kullanması zevkli baya

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Akıcılık bir tık az hocam malum ilk sürüm ama kullanması zevkli baya
Miui 11de de akıcılık çok iyi sayılmazdı hocam :D gameturbodaki gibi yüzen ekranlar da gelmiş mi? Hani şu bildirimden aşağı kaydırınca uygulamanin ekranda açılması olayı

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Miui 11de de akıcılık çok iyi sayılmazdı hocam :D gameturbodaki gibi yüzen ekranlar da gelmiş mi? Hani şu bildirimden aşağı kaydırınca uygulamanin ekranda açılması olayı

degerli43

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Öğretmen
Konular
4
Akıcı mı derseniz hayır ama arayüz güzel yeni haftalık sürüm gelene kadar idare edilebilir bence şimdiye kadar bir hatayla karşılaşmadım her şey çalışıyor

gaslans06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1905
Cihazım
Yok
Konular
2
Kurdum kullanıyorum şunu söyleyeyim enfes olmuş performans artmış, uygulama açılış kapanış animasyonlarıda gayet iyi bildirim çubuğunun tasarımı iyi pil performans istatistiklerini göreceğimiz alan da iyileştirmeler var cihaz bakımı animasyonları değiştirilmiş cihaz açılış kapanış animasyonları değişmiş unlocked yazısı yerine Redmi yazısının üstünde kilit açık kapalı simgesi konulmuş cihaz açılırken Redmi Note 8 by Xiaomi diyerek değil MIUI yazan içi renkli dalgalı bir animasyon seçilmiş. Fotoğraf uygulamasında kısayol ayarları yeri ve renkleri değişmiş. uygulama simgelerinde de değişiklikler var animasyon bakımından cihaz hakkında kısmı daha bi sade hal almış daha şık olmuş özetle bu sürüm olmuş diyebilirim ben bu açıdan ayrıca şunuda belirtmek isterim daha demin test ettim mesela Mıuı 11 de bana mail geldikten 5 dakika sonra bildirim düşüyordu bunda gmailden kendime mail gönderdim anında bildirim düştü böyle bir sıkıntıda yaşamadım global sürümde de yaşamayacağımı düşünüyorum özetle kurun kullanın derim gerçekten iyi. Sorunla şuanda karşılaşmadım bulursam eğer yazarım.

Üst Alt