- Adım
- Bilinmiyor
- Cihazım
- Bilinmiyor
- Konular
- 125
Benimki L3 bende sorun yok L1 olanlarda sorun var
L3 neye göre belirleniyorBenimki L3 bende sorun yok L1 olanlarda sorun var
Rica ederimSohbet köşesinde gördüm hocam mesajınızı hemen indirmeye koyuldum şuan kurulumunu yapacağım cuma gününe güzel dualar ile uyandık buda üstüne çok iyi oldu teşekkürler paylaşım için..
Hocam çok teşekkür ederim öncelikle kırmyıp geri döndüğünüz için. Şuan EU Rom kullanıyorsunuz değil mi? Eğer öyleyse normal çin beta romunda da böyle renkli gözüküyor mu onu merak ediyorum hocam. Malum şuan RN 8 android 9 ve miui 11 de böyle renkli gözükmüyor müzik çaların bildirimi. Klasik bi albüm kapağı var geri kalanı gri veya beyaz.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Rica ederim hocam.Eu betadayım evet bu özelliğin Miui 12 ile alakası yok hocam Android 10 olan her cihazda bu şekilde gösteriliyor spotify bildirimiHocam çok teşekkür ederim öncelikle kırmyıp geri döndüğünüz için. Şuan EU Rom kullanıyorsunuz değil mi? Eğer öyleyse normal çin beta romunda da böyle renkli gözüküyor mu onu merak ediyorum hocam. Malum şuan RN 8 android 9 ve miui 11 de böyle renkli gözükmüyor müzik çaların bildirimi. Klasik bi albüm kapağı var geri kalanı gri veya beyaz.