Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 12[Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update
Ne kadar ekmek o kadar köfte hocam
Ram düşük,işlemci zayıf,grafik birimi zayıf, ekran düşük bunlar ile yüksek performans beklemeyin
Note 7 eol,tek bu cihaz kaldı zaten farklı bir durum olmayacak endişeniz olmasın
Aynen öyle hocam bakalım umarım geliştiriciler artık düzgün bir rom çıkarır ama geliştiriciler ile gram alakası yok buildbot kullanıyorlar. Bütün cihazlara buildbot kullanıyorlar kısacası kendileri yapmıyor buildi 2-3 tane hintli çalışan yapıyor diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Buildbot kullanan geliştiricilerden ne bekliyoruz ki hemde her güncelleme de geçiş güncellemelerinde bile kullanıyor olabilirler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Buildbot rom derlerken hintliler ofiste uzun eşek oynuyor yüksek ihtimalle. Bu kadar bug ve kasma imkansız. Her hafta bir sorun ile çıkıyor romlar
Son sürüm eu beta da hata mı var aosp den temiz kurulumla geçtim sim etkinleştirme çalışmadı
format data yapayım dedim bir sürü hata kodu verdi
romu silip kurayım dedim ona da bir sürü hata kodu verdi en sonunda mi flash ile stock rom atıyorum şuan