Orangefox recovery ile format data yapıp tekrar dener misinizşifrelenmiş sanırım TWRP.devamlı kırmızı error yazıları akıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mi flash ile global yükleyeyim dedim ama fastboota girdiği halde miflash aygıtı görmüyor
Ya telefonu öldürürler iyice, ya da 10daki sorunları çözerler. Herşey güzel olur. Tahminim 1. SeçenekRica ederim evet alacak hocam
Coda base verildi bu konu kesin
Ortalama 1.5-2 ay güncelleme çin betaya yok
Bu cihaz da tahminen 2-3 ay güncelleme almayacak ama sonucunda android 11 verilecek tabi ki performansı nasıl olur muamma
Çin beta romların hepsi android 11 tabanlı olacak
Çözmezler hocam zorYa telefonu öldürürler iyice, ya da 10daki sorunları çözerler. Herşey güzel olur. Tahminim 1. Seçenek
Halloldu mupartition silinmiş sanırım
Bu benim son xiaomi telefonum olacak muhtemelen, oneplus/samsung tercih edeceğim bundan sonraÇözmezler hocam zor
Ya aosp ya da farklı bir telefon çözüm maalesef
Halloldu mu
Şaşırmadım hocam stabilden önce a11 bir aosp deneyin benceBen denedim sorunlar çözülmüş ama çok ağır çalışıyor cihaz mesela Instagram WhatsApp a giriyorsun baya bekletiyor stabil yolları gözüktü gibi....
Xiaomi eskisi gibi değil maalesefBu benim son xiaomi telefonum olacak muhtemelen, oneplus/samsung tercih edeceğim bundan sonra