Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 12[Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update
Arkadaşlar yeni gelen güncellemeyi direk indirip önceki sürümün üstüne kurduğumuzda var olan programlar vs. gidiyormu ? Sıfırlanma oluyormu yani ? Genelde temiz kurulum yapıp 1 kez kuruyorum euya geçince her hafta yüklemek zorunda kalıyorum.
Arkadaşlar yeni gelen güncellemeyi direk indirip önceki sürümün üstüne kurduğumuzda var olan programlar vs. gidiyormu ? Sıfırlanma oluyormu yani ? Genelde temiz kurulum yapıp 1 kez kuruyorum euya geçince her hafta yüklemek zorunda kalıyorum.
Tamamdır arkadaşlar üstüne kurulum yapılınca silinmiyormuş. Bir sorum olacaktı telefonum rootlu ve rootlu uygulamalar vardı dolby gibi. Sürüm yükseltince onlar gitti her seferinde yenidenmi yükleyeceğim bu programları ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamamdır arkadaşlar üstüne kurulum yapılınca silinmiyormuş. Bir sorum olacaktı telefonum rootlu ve rootlu uygulamalar vardı dolby gibi. Sürüm yükseltince onlar gitti her seferinde yenidenmi yükleyeceğim bu programları ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Şuan her şey o kadar güzel ki maşallah
Haftalardır evolutionX 5.1 bekliyordum ikisi aynı gün yani dün çıktı bu romdan ona geçemedim o kadar tatmin etti beni
Redmi Note 8 kullanıp da bu romu denememek kesinlikle haksızlık olur cihaza bilginiz olsun.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Şuan her şey o kadar güzel ki maşallah
Haftalardır evolutionX 5.1 bekliyordum ikisi aynı gün yani dün çıktı bu romdan ona geçemedim o kadar tatmin etti beni
Redmi Note 8 kullanıp da bu romu denememek kesinlikle haksızlık olur cihaza bilginiz olsun.
Yaa hocam sizin fikirleriniz önemli benim için, böyle demeseydiniz iyiydi, illa yükleyeceğim şimdi bunu eu stabil v12.0.3.0 kullanıyorum, temiz kurulum mu, yoksa direk sistem, cache, dalvik Art 3 wipe yapıp mı kurayım