Redmi note 8 için eu stable romu nereden temin edebilirim ? Forumda göremedim kullanan var mıdır ?
Buyrun hocam bu cevap daha çok işinize yarar.Redmi note 8 için eu stable romu nereden temin edebilirim ? Forumda göremedim kullanan var mıdır ?
Buyrun hocam bu cevap daha çok işinize yarar.
MIUI 12 - [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi.eu Miui 12 V12.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı
Redmi Note 8 için Miui 12 Eu stabil çıkmıştır hayırlı olsun arkadaşlar Bu Romu yükleyebilmeniz için Bootloader kilidinizin açık olması gerekiyor. Bootloader kilidi açılması için öncelikle telefonumuzda hazırlık yapmamız, hazırlıkları tamamladıktan sonra ise kilit açma işlemini...forum.miuiturkiye.net
Araştırmak/okumak/incelemek her zaman daha iyidir tabi. Ama insanların acelesi olabilir. İndirmeye bırakıp bir işini halledebilir. Kaldı ki mesajımda size ithafen bir söz söylemedim.Biraz araştırsın/okusun/incelesin diye ana konuyu vermiştim
Yoksa direk link vermesini bilirdim![]()
Araştırmak/okumak/incelemek her zaman daha iyidir tabi. Ama insanların acelesi olabilir. İndirmeye bırakıp bir işini halledebilir. Kaldı ki mesajımda size ithafen bir söz söylemedim.![]()
Tamam hocam öyle anlayın, iyi günler"Bu cevap daha çok işine yarayabilir" ne demek? Benim cevabım işine yaramıyor demek olarak anlıyorum ben....