- Adım
- Murat
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 11
Artık umudumu kaybettim ben miui 12 den artık bir halt olmazAkıcılık bir tık daha iyi ama kalan her şey içler acısı
Artık umudumu kaybettim ben miui 12 den artık bir halt olmazAkıcılık bir tık daha iyi ama kalan her şey içler acısı
Melihin kulakları çınlasın,Akıcılık bir tık daha iyi ama kalan her şey içler acısı
Ben de eu 20.9.3 e döndüm hocam biraz onda takılmayı düşünüyorum her şey güzel şuanMelihin kulakları çınlasın,Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirromunu deniyorum şu an
Ne varsa 11 de hocam, inşallah aramayız 11 i demiştim sana hatırlarsan 12 ilk çıktıında...
Numan2094 hocamın kullanıp çok sevdiği, öve öve bitiremediği mi globe 20.9.3 var, isterseniz Bi bakın.. Ben denemedim ama Numan hocam kefil olduğu için yeterlidir diye düşünüyorumMiui 12 bizim telefon için ölü doğdu. Umarım yanılırım ama android 10 kullanan stabil bir miui bize çıkmayacak gibi görünüyor.
Miui 12 tüm sürümleri denedim, hepsi takılıyor. Yağ gibi akmıyor.Numan2094 hocamın kullanıp çok sevdiği, öve öve bitiremediği mi globe 20.9.3 var, isterseniz Bi bakın.. Ben denemedim ama Numan hocam kefil olduğu için yeterlidir diye düşünüyorum![]()
Hocam son sürüme geçin gayet iyidirMelihin kulakları çınlasın,Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirromunu deniyorum şu an
Ne varsa 11 de hocam, inşallah aramayız 11 i demiştim sana hatırlarsan 12 ilk çıktığında...
Revos deneyin hiç takılmadı tabi kurduktan sonra beklemek gerek anca oturuyorMiui 12 tüm sürümleri denedim, hepsi takılıyor. Yağ gibi akmıyor.
Para kaynağı nedir hocamSeneye Apple alıp şu rom takıntımı bırakmayı düşünüyorum
bu böyle gitmeyecek
Valla hocam kaynak henüz yok sponsor aranıyor amaPara kaynağı nedir hocam
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Para nedir ki hocam?Para kaynağı nedir hocam
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk