MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Hocam harbiden sıkıntı, çok kısıtlı bir sistem, son zamanlarda nasıl bilmiyorum umarım biraz esnek davranırlar.. Android candır, yemişim iosu, StreX duymasın :P
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizin sıkıntınız Android değil hocam, takıntı (:
hocam yalan yanış şeyler sallayarak beni biraz korkutun da değiştirmiyeyim rom haha-- haha-- haha-- haha-- haha-- haha-- haha-- haha-- haha-- haha-- haha--

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
hoca bu arada ben de geçeceğim telefonla uğraşmaktan bıktım gerçi gerçekten bi romu en az 3 gün kullanıyorum hocam şaka maka
Bir süre sonra rom atmaktan sıkılıyorsun sahsen temmuzdan beri bliss romda idim geçen gün revos yükledim ancak şu tüm uygulamaları tek tek bildirim vs ayarlama yüzünden şuan evo ya geçtim bir süre bundayım. Yani girince alışıyorsun :D ve kalıyorsun. İos benim gözümde şahsen kuzey Kore misali. Kapalı kutu.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Iyiymiş, ne zaman geçiyoruz ios'a (:
Hocam harbiden sıkıntı, çok kısıtlı bir sistem, son zamanlarda nasıl bilmiyorum umarım biraz esnek davranırlar.. Android candır, yemişim iosu, StreX duymasın :P
Mevzu kullanım hocam
Android'de hep aynısı oluyor gidip parayı basın mi 10 alın 1-2 sene sıkıntısız bugsuz kullanırsınız sonrasında ise hiç bir şeyin garantisi yok Mi 10 ne kadar ? 8.499,91 TL güncel fiyatı, o parayı verdikten sonra kimse kusura bakmasın en az 4-5 yıl sorunsuz bir telefon isterim yazılım anlamında
Ama hiç bir android telefon üreticisi bunu veremiyor maalesef, 4-5 yıl sonra Mi 20-30 modelleri falan çıkacağı için (Xiaomi sağolsun) ayda bir model ne yazılım kalıyor ne güncellik,telefon unutulup gidecek özelliğin önemi kalmayacak canavar gibi Mi 6/Mi 8 'in fişini çektiler gözünün yaşına bakmadan.
Görüntü güzel bol keseden ram hafıza ama bir yerden sonra tekliyor maalesef
O eleştirdiğimiz kötülediğimiz elin iphonunun 7 modeli cayır cayır güncelleme alıyor bana mısın demiyor
hala bir dünya kullancısı var ve memnun telefon çıkalı tam 4 yıl olmuş
Arkadaşımda 8 plus var telefon varya canavar hadi kocaman kenarları var çirkin falan telefonu bir elinize alın çektiği resim kullanımı ekranı sesi titreşim motoru bile inanın fark ediyor
onun da eksileri vardır ama hiç olmazsa çıktığı süre belli modeli belli aldığı yazılım desteği belli

Son düzenleme:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Mevzu kullanım hocam
Android'de hep aynısı oluyor gidip parayı basın mi 10 alın 1-2 sene sıkıntısız bugsuz kullanırsınız sonrasında ise hiç bir şeyin garantisi yok Mi 10 ne kadar ? 8.499,91 TL güncel fiyatı, o parayı verdikten sonra kimse kusura bakmasın en az 4-5 yıl sorunsuz bir telefon isterim yazılım anlamında
Ama hiç bir android telefon üreticisi bunu veremiyor maalesef, 4-5 yıl sonra mi 15 çıkacağı için (Xiaomi sağolsun) ayda bir model ne yazılım kalıyor ne güncellik,
O eleştirdiğimiz kötülediğimiz elin iphonunun 7 modeli cayır cayır güncelleme alıyor bana mısın demiyor
Arkadaşımda 8 plus var telefon varya canavar hadi kocaman kenarları var çirkin falan telefonu bir elinize alın çektiği resim kullanımı ekranı sesi titreşim motoru bile inanın fark ediyor
onun da eksileri vardır ama hiç olmazsa çıktığı süre belli modeli belli aldığı yazılım desteği belli
Kesinlikle katılıyorum hocam, artık o fiyat farkı da kalmadı..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam yalan yanış şeyler sallayarak beni biraz korkutun da değiştirmiyeyim rom haha-- haha-- haha-- haha-- haha-- haha-- haha-- haha-- haha-- haha-- haha--
Aklıma bişi gelmiyor, öcüüüü demek dışında (:

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Mevzu kullanım hocam
Ama hiç bir android telefon üreticisi bunu veremiyor maalesef, 4-5 yıl sonra Mi 20-30 modelleri falan çıkacağı için (Xiaomi sağolsun) ayda bir model ne yazılım kalıyor ne güncellik,telefon unutup gidecek özelliğin önemi kalmayacak canavar gibi Mi 6/Mi 8 'in fişini çektiler gözünün yaşına bakmadan.
Milyon tl param yoksa ben fp ürünler alacağım. General Mobile Discovery- moto g- redmi 4x-redmi note 4 ve en son redmi note 8. Tabi bunlar o anki paramla alakalı ve araştırmalarımla aldığım.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Milyon tl param yoksa ben fp ürünler alacağım. General Mobile Discovery- moto g- redmi 4x-redmi note 4 ve en son redmi note 8. Tabi bunlar o anki paramla alakalı ve araştırmalarımla aldığım.
Ben de Note 8 aldım çünkü uygundu
3-5 ay önce 1250 ye aldım peki ya şimdi :D?
almış başını gitmiş hadi kurdan şundan bundan da hocam
2600 ona vereceğime gider 3-5 daha ekler iphone se 2020 alırım
tamam arada ciddi fiyat farkı var ama
o parayı da kimse kusura bakmasın note 8 e vermem
ram az,açık havada ekranı göremiyorum
işlemci deseniz optimizasyon sıfır e peki neden alalım ki haha--

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Ben de Note 8 aldım çünkü uygundu
3-5 ay önce 1250 ye aldım peki ya şimdi :D?
almış başını gitmiş hadi kurdan şundan bundan da hocam
2600 ona vereceğime gider 3-5 daha ekler iphone se 2020 alırım
tamam arada ciddi fiyat farkı var ama
o parayı da kimse kusura bakmasın note 8 e vermem
ram az,açık havada ekranı göremiyorum
işlemci deseniz optimizasyon sıfır e peki neden alalım ki haha--
Dediğin doğru dolar belası fiyatları patlattı ama ben memnunum ve 1500 bandında almıştım.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

MUR55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
Son eu yu kullanan hocalarım durum nedir acaba pil konusunda ?

Üst Alt