MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
20.9.3 sürümü yayınlandı. İndiriyorum bakalım. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncellemelerden sonra yeniden Magisk kurmak gerekiyor muydu? Şu ana kadar her roma temiz kurulumla geçtiğim diye bilmiyorum da. :D

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
20.9.3 sürümü yayınlandı. İndiriyorum bakalım. :D

Güncellemelerden sonra yeniden Magisk kurmak gerekiyor muydu? Şu ana kadar her roma temiz kurulumla geçtiğim diye bilmiyorum da. :D
Gerekmiyor hocam.

8.27 yi özellikle pil kısmında beğendim ben kendi adıma. Yeni güncellemede bozulmalar varsa guncellemeyi düşünmüyorum. Güncelleme yapan hocalarimiz yorumlarını belirtirse sevinirim.

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Eğer miui 12 deki kasmalar,takılmalar geçmediyse uygulama çekmecesini seçerek bu kasmalar ve takılmalardan kurtulabilirsiniz.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Gayet akıcı olmuş 20.9.3 sürümü. Dirty flash yapmama rağmen daha akıcı geldi bana. Tabi placebo etkisi de olabilir. Yarın yorumlar yaparım. :D

Takılma vs. yok özellikle kontrol merkezini indirirken.

Gerekmiyor hocam.

8.27 yi özellikle pil kısmında beğendim ben kendi adıma. Yeni güncellemede bozulmalar varsa guncellemeyi düşünmüyorum. Güncelleme yapan hocalarimiz yorumlarını belirtirse sevinirim.
Magisk'i geri kurmak gerekiyormuş hocam. Sistem dosyaları da sıfırlanıyor sonuçta. Cihaz açılınca kontrol ettim, Magisk silinmiş görünüyordu, yeniden flaşladım, düzeldi. :)

Güncelleme hakkında yarın yazarım bir şeyler. :)

Son düzenleme:

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Gayet akıcı olmuş 20.9.3 sürümü. Dirty flash yapmama rağmen daha akıcı geldi bana. Tabi placebo etkisi de olabilir. Yarın yorumlar yaparım. :D

Takılma vs. yok özellikle kontrol merkezini indirirken.

Magisk'i geri kurmak gerekiyormuş hocam. Sistem dosyaları da sıfırlanıyor sonuçta. Cihaz açılınca kontrol ettim, Magisk silinmiş görünüyordu, yeniden flaşladım, düzeldi. :)

Güncelleme hakkında yarın yazarım bir şeyler. :)
Hocam ben soruyu yanlış anlamışım kusura bakmayın lütfen. Guncellemeden sonra magisk yuklemek gerekiyor yoksa kendiliğinden kalkiyor o yüzden otomatik guncelleme yerine twrpden guncelleyip ardından magisk flaslamak daha iyi olur. Ben direk otomatik guncelledim magisk kalkti. Twrp de kalkmistir diye düşündüm ama duruyordu tekrar magiski flasladım. Şuan için akıcı görünüyor ama sarj daha hizli gidiyor gibi 1 saatlik kullanimim oldu suan için.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Hocam ben soruyu yanlış anlamışım kusura bakmayın lütfen. Guncellemeden sonra magisk yuklemek gerekiyor yoksa kendiliğinden kalkiyor o yüzden otomatik guncelleme yerine twrpden guncelleyip ardından magisk flaslamak daha iyi olur. Ben direk otomatik guncelledim magisk kalkti. Twrp de kalkmistir diye düşündüm ama duruyordu tekrar magiski flasladım. Şuan için akıcı görünüyor ama sarj daha hizli gidiyor gibi 1 saatlik kullanimim oldu suan için.
Çok az da olsa daha hızlı gidiyor pil sanki hocam. Bana da öyle geldi. Ama akıcılık konusunda baya daha iyi olmuş. Hakkını verelim. :D

Düzenleme: %100'den %30'a 7 saatten biraz fazla ekran süresi verdi. Pil konusunda daha kötü olmamış bence. Zira güncelleme kurmak çok şarj götürüyor ve Via tarayıcı da şarjı sömürmüştü. Bence daha kötü olmamış pil performansı.

Son düzenleme:

tahacld

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
RN8
Konular
2
Şu stabil gelse de yüklesek :) Bu sene stabilciyim. Diğer türlü çook zamanımı yiyor.

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Guncellemeden sonraki ilk pil durumu böyle. Not guncelleme yapildiginda sarjim 93tü.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Pil performansı hiç fena değil bence. Ama batarya kalibrasyonu yaptım ve Mi Sağlık uygulamasının kaldırdım (adımsayar özelliği açıktı öncesinde). Memnun kaldım şu anlık bu performanstan.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt