MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46
Video hizlandirma seçeneği mevcut mu hocam söylediğiniz sürümde
Evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim cihaz repairli ya hocam
tamamen deneysel amaçlı önce kilidi kapatmadan global rom flaşlayıp fabrika ayarlarına döndürdüm,daha sonra stock recovery den format data yaptım ama IMEI silinmedi
Daha sonra kilidin de kapanabildiğini duydum(elimden orjinal IMEI blokları var zaten)kilidi sorunsuz kapattım
Ama açmak istediğimde yanlışlıkla mi hesabı ile cihazı tekrar ilişkilendirince kilit açarken 168 saat verdi

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Özetle artık herkese şunu yaparsan bu silinir bunu yaparsan bu silinir durumunu kendim yaşayarak test etmiş oldum
Ozaman imei atılmış cihazın bootloader kilidi kapanırsa global cihazlar brick olmuyor

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Evet
Ozaman imei atılmış cihazın bootloader kilidi kapanırsa global cihazlar brick olmuyor
Cihaz global se hayır olmaz benim cihazın global olduğundan emindim kilidi kapattım sorun olmadı
Ama çin cihazı ise global romda kapatmaya çalışırsanız o zaman brick olur

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Cihaz global se hayır olmaz benim cihazın global olduğundan emindim kilidi kapattım sorun olmadı
Ama çin cihazı ise global romda kapatmaya çalışırsanız o zaman brick olur
Hocam onuda denemek lazım riskli tabi dün her zaman takip ettiğim nir rus kanal var redmi note 9 pro global cihaza endonezya romu atıp clean and lock dedi bl kilit kapandı cihaz açıldı

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam onuda denemek lazım riskli tabi dün her zaman takip ettiğim nir rus kanal var redmi note 9s global cihaza endonezya romu atıp clean and lock dedi bl kilit kapandı cihaz açıldı
Cihaz globalse endonezya,hindistan,global ya da avrupa romlarında kilidi kapatmak sorun değil bu cihazlar aynı
Ama çin modelleri farklı hocam denemeyin :) kesin ve net bir şekilde çin cihazını globalde global cihazı da çin romunda lock yapmaya çalışırsanız brick olacaktır
Global olup olmadığını da orjinal IMEI si ile Xiaomi'nin sitesinde sorgulayarak bakabilirsiniz ve arkasında CE sertifikası olur global modelin

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Cihaz globalse endonezya,hindistan,global ya da avrupa romlarında kilidi kapatmak sorun değil bu cihazlar aynı
Ama çin modelleri farklı hocam denemeyin :) kesin ve net bir şekilde çin cihazını globalde global cihazı da çin romunda lock yapmaya çalışırsanız brick olacaktır
Global olup olmadığını da orjinal IMEI si ile Xiaomi'nin sitesinde sorgulayarak bakabilirsiniz ve arkasında CE sertifikası olur global modelin
Evet doğru benimki Hindistan model :) globalden ucuz diye aldım zaten rom atıyorum cihaza :D

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Evet doğru benimki Hindistan model :) globalden ucuz diye aldım zaten rom atıyorum cihaza :D
Orjinal kullanmayı özlemişim doğrusu
1 hafta süre verdi ama üzülmedim valla sürekli rom değiştiriyoruz bilmem ne yapıyoruz biraz da olduğu gibi kullanıcam sonra açarım kilidi :)

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Orjinal kullanmayı özlemişim doğrusu
1 hafta süre verdi ama üzülmedim valla sürekli rom değiştiriyoruz bilmem ne yapıyoruz biraz da olduğu gibi kullanıcam sonra açarım kilidi :)
Aynen hocam bende şu an Hindistan globaldeyim ryzen kernel ile takılıyorum

fvzii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fevzi
Cihazım
Xiaomi redmi 8
Konular
1
Xiomi redmi 8 kullanıyorum sonradan indirdiğim uygulamalarda veri kısıtlaması ve wifi kısıtlaması yapıyor uygulamayı yonetden kisitlamayi kapatınca da o uygulamanın wifiye yada mobil veriye tamamen bağlantısını kesiyor yani börek uygulama kısıtlama ile açılıyor bu otomotiv olan birşey galiba nasıl kapatılacak not:2 gündür bu sorunu yaşıyorum format attım düzelmedi

Üst Alt