- Adım
- Burak
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 3
Bu Roma ait ekran görüntüsü var mı ? Bir de garantinin bitmesine 1 yıl var yüklememi önerir misiniz
Standart MIUI 12. YouTube'da araştırırsanız tonla video çıkar karşınıza hocam.Bu Roma ait ekran görüntüsü var mı ? Bir de garantinin bitmesine 1 yıl var yüklememi önerir misiniz
Cevabınız için teşekkür ederim. Sanırım bu rom sorunlu, önce ki mesajlara bakılırsa. Bana önerebileceginiz sorunsuz stabil bir rom var mıdır ? Şimdiden teşekkürlerStandart MIUI 12. YouTube'da araştırırsanız tonla video çıkar karşınıza hocam.
Cihazınızda özellikle hayalet ekran sorunu yoksa; kılıflı, ekran korumalı kullanıyorsanız neden olmasın. Ama bu konuları iyi araştırıp girişin işe. Karşınıza gelecek sorunları bilirseniz daha rahat yaparsınız işlemleri.![]()
MIUI tabanlında: MIUI 11 kullanan Miroom Beta 20.3.26, MIUI 12 olarak aslında hiçbiri ama ille de kuracağım diyorsanız EU Stabil 12.0.3.0 öneririm. Play hizmetlerinin olmaması ve İngilizce olması sorun olmasa en iyisi Çin Stabil aslında ama onu da baya tecrübeli olup denemeniz en mantıklısı.Cevabınız için teşekkür ederim. Sanırım bu rom sorunlu, önce ki mesajlara bakılırsa. Bana önerebileceginiz sorunsuz stabil bir rom var mıdır ? Şimdiden teşekkürler
Inception kernel A11 uyumlu ise 68 hz yapabilirsiniz ancak çok bir fark hissetmeyeceksiniz.Arkadaşlar mui 12.5 için öerebileceğiniz kernel varmıdır birde forumda 68 hz ekran yapma rehberi vardı onu mui 12.5 uygulayabilir miyiz acaba ?
More2Locale diye bir uygulama mı ne vardı hocam, onunla yapabiliyorsunuz ama yöntemin nasıl çalıştığını bilmiyorum.Strex gapps işini nikgapps ile hallettim , debloat yaptım şimdi tek bişey kaldı bu china betaya nasıl Türkçe ekleyeceğiz?
Mui 12.5 sürümüne olmazlar ama değil mi ryzen ve Moonbase kernelleri ?Inception kernel A11 uyumlu ise yapabilirsiniz ancak çok bir fark hissetmeyeceksiniz.
Şu an beta olarak Ryzen ve MoonBase kermelleri var MIUI 12 R romlara.
12.5 olması önemli değil. 12.5 sadece görsel değişimi ve optimizasyon içeriyor. Olay A11 desteğinde. Ryzen da, MoonBase de MIUI 12 R sürümüne uyumlu kernel çıkartıyor. Uygun olan sürümü indirip kurabilirsiniz. Ama dediğim gibi beta durumdalar ikisi de. Yani daha iyi olur ama yine de tam stabil değildir.Mui 12.5 sürümüne olmazlar ama değil mi ryzen ve Moonbase kernelleri ?