Rom [Android 11] [MIUI12.5] Redmi Note 8 Mi-Globe 21.4.7

rtabur

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
4 GB/64 GB
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Biyokimyager
Konular
11
Romda uygulamaların geç açılma sorunu var mı bu romda euda çok geç açılıyor ram tüketimi de çok fazlaydı

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Hocam yeni kurdum çok kötü panel yavaş yani şarj kurduğumda 100 dü 90 pardon e düştü üzdü

Son düzenleme:

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Romda uygulamaların geç açılma sorunu var mı bu romda euda çok geç açılıyor ram tüketimi de çok fazlaydı

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öyle bir problem görmedim. Chrome'daki kronik donma sorununu bile yarıya indirdi.

Hocam yeni kurdum çok kötü panel yok yavaş şarj kurduğumda 100 dü 70 e düştü
Anlamadım ne paneli yok? İlk kurulumlar uzun sürer ve uğraş gerektirir. Fakat şarj performansınız rom ile alakalı değil de sizin sürekli rom değiştirmenizden ve cihaz kurcalamanızdan kaynaklı olmasın? Söylediğiniz sorun fazlasıyla anormal ve beni zan altında bırakıyorsunuz. Bu yorumları yaptıktan sonra da tarafıma gelip özür mesajı atıyorsunuz. Böyle yaptığınız sürece de benden cevap alamayacaksınız. Bilmediğiniz veyahut teknik olarak müdahil olmadığınız konular hakkında lütfen yorum yapmayın. Romu incelemeden, randımanına oturtmadan, performans almadan hele ki hiç yapmayın. İmzanızda yazdığı üzere her gün rom değiştirmek MARİFET DEĞİL...

GODfloky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
163
Aynen
Öyle bir problem görmedim. Chrome'daki kronik donma sorununu bile yarıya indirdi.

Anlamadım ne paneli yok? İlk kurulumlar uzun sürer ve uğraş gerektirir. Fakat şarj performansınız rom ile alakalı değil de sizin sürekli rom değiştirmenizden ve cihaz kurcalamanızdan kaynaklı olmasın? Söylediğiniz sorun fazlasıyla anormal ve beni zan altında bırakıyorsunuz. Bu yorumları yaptıktan sonra da tarafıma gelip özür mesajı atıyorsunuz. Böyle yaptığınız sürece de benden cevap alamayacaksınız. Bilmediğiniz veyahut teknik olarak müdahil olmadığınız konular hakkında lütfen yorum yapmayın. Romu incelemeden, randımanına oturtmadan, performans almadan hele ki hiç yapmayın. İmzanızda yazdığı üzere her gün rom değiştirmek MARİFET DEĞİL...
Aynen öyle hocam çok haklısınız. Eu'daki uygulamalar kağnı gibi açılıyordu bu romdada bir sorun var mı? Kağnı bile daha hızlıdır gerçi. Şimdilik oos'da takılıyorum ama, MIUI arayüzünü de özlüyorum :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yeni kurdum çok kötü panel yok yavaş şarj kurduğumda 100 dü 70 e düştü
Ayrıca hocam, bataryanızın performansının da zamanla düşeceğini biliyorsunuz, ve aynı şekilde 1-2 şarj döngüsüne düzelir. Bekleyin, rom otursun bi hemen yangına körükle gitmeyin, eğer memnun kalmazsanız eski romunuza geri dönersiniz. Panel yok değil var, ayarlardan açabilirsiniz eu base olduğu için hiçbir sorun olmaması gerekli romda.

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Hocam pardon şey panel yavaş yazacagima öyle yazmışım hocam zaten yeni kurdugumu belirttim ama

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Aynen

Aynen öyle hocam çok haklısınız. Eu'daki uygulamalar kağnı gibi açılıyordu bu romdada bir sorun var mı? Kağnı bile daha hızlıdır gerçi. Şimdilik oos'da takılıyorum ama, MIUI arayüzünü de özlüyorum :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca hocam, bataryanızın performansının da zamanla düşeceğini biliyorsunuz, ve aynı şekilde 1-2 şarj döngüsüne düzelir. Bekleyin, rom otursun bi hemen yangına körükle gitmeyin, eğer memnun kalmazsanız eski romunuza geri dönersiniz. Panel yok değil var, ayarlardan açabilirsiniz eu base olduğu için hiçbir sorun olmaması gerekli romda.
Hocam bir sorun yok acilmalarla ilgili, hatta MIUI arayuzu için geliştirilmekte olan OneOs varmış, Save_Mi hocam önerdi. Pil süresinden gayet de memnunmuş. Bizim rn8lere geldiğinde kıyaslamak daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Ama dedigim gibi miglobeda öyle bir yavaşlık durumu söz konusu değil. :)

Çisem Yıldız

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çisem
Cihazım
Redmi note 8
Konular
0
Merhabalar ben redmi not 8 kullanıcısıyım bana hala android 10 güncellemesi gelmedi şuan android 11 güncellemesi gelecek deniyor ben bu işi anlamadım. Herkes kendisi mi yükledi bu android 10 u? Lütfen biri yardım etsin , sitelere bakıyorum kasım da herkes almış android 10 u başka yerlere bakıyorum herkes kendi yüklemiş, hiçbir şey anlamadım

Okolyigit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oz
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
0
20.12.09 Eu beta romdan başka roma geçerken Twrp'de karşılaşılan hata bu romda da var mı acaba? Mi flash ile stock rom yükleyerek kurtulabilmiştim bu sorundan. Tekrar uğraşmak istemiyorum.

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Merhabalar ben redmi not 8 kullanıcısıyım bana hala android 10 güncellemesi gelmedi şuan android 11 güncellemesi gelecek deniyor ben bu işi anlamadım. Herkes kendisi mi yükledi bu android 10 u? Lütfen biri yardım etsin , sitelere bakıyorum kasım da herkes almış android 10 u başka yerlere bakıyorum herkes kendi yüklemiş, hiçbir şey anlamadım
Aşağıdaki konuyu inceleyip oraya yazın yanlış yere yazdınız.

20.12.09 Eu beta romdan başka roma geçerken Twrp'de karşılaşılan hata bu romda da var mı acaba? Mi flash ile stock rom yükleyerek kurtulabilmiştim bu sorundan. Tekrar uğraşmak istemiyorum.
Ben twrp üzerinden her zaman temiz kurulum yaptığım için bir sorun yaşamadım. Cihazınıza uygun twrp veya alternatif olarak orange Fox yükleyebilirsiniz

Üst Alt