- Adım
- İbrahimcan
- Cihazım
- REDMİ NOTE 8
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 63
hocam pek yakında gülecek gibi durmuyorNote 8den yana yüzümüz ne zaman gülecek hocam?
hocam pek yakında gülecek gibi durmuyorNote 8den yana yüzümüz ne zaman gülecek hocam?
Öyle bir problem görmedim. Chrome'daki kronik donma sorununu bile yarıya indirdi.Romda uygulamaların geç açılma sorunu var mı bu romda euda çok geç açılıyor ram tüketimi de çok fazlaydı
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anlamadım ne paneli yok? İlk kurulumlar uzun sürer ve uğraş gerektirir. Fakat şarj performansınız rom ile alakalı değil de sizin sürekli rom değiştirmenizden ve cihaz kurcalamanızdan kaynaklı olmasın? Söylediğiniz sorun fazlasıyla anormal ve beni zan altında bırakıyorsunuz. Bu yorumları yaptıktan sonra da tarafıma gelip özür mesajı atıyorsunuz. Böyle yaptığınız sürece de benden cevap alamayacaksınız. Bilmediğiniz veyahut teknik olarak müdahil olmadığınız konular hakkında lütfen yorum yapmayın. Romu incelemeden, randımanına oturtmadan, performans almadan hele ki hiç yapmayın. İmzanızda yazdığı üzere her gün rom değiştirmek MARİFET DEĞİL...Hocam yeni kurdum çok kötü panel yok yavaş şarj kurduğumda 100 dü 70 e düştü
Aynen öyle hocam çok haklısınız. Eu'daki uygulamalar kağnı gibi açılıyordu bu romdada bir sorun var mı? Kağnı bile daha hızlıdır gerçi. Şimdilik oos'da takılıyorum ama, MIUI arayüzünü de özlüyorumÖyle bir problem görmedim. Chrome'daki kronik donma sorununu bile yarıya indirdi.
Anlamadım ne paneli yok? İlk kurulumlar uzun sürer ve uğraş gerektirir. Fakat şarj performansınız rom ile alakalı değil de sizin sürekli rom değiştirmenizden ve cihaz kurcalamanızdan kaynaklı olmasın? Söylediğiniz sorun fazlasıyla anormal ve beni zan altında bırakıyorsunuz. Bu yorumları yaptıktan sonra da tarafıma gelip özür mesajı atıyorsunuz. Böyle yaptığınız sürece de benden cevap alamayacaksınız. Bilmediğiniz veyahut teknik olarak müdahil olmadığınız konular hakkında lütfen yorum yapmayın. Romu incelemeden, randımanına oturtmadan, performans almadan hele ki hiç yapmayın. İmzanızda yazdığı üzere her gün rom değiştirmek MARİFET DEĞİL...
Ayrıca hocam, bataryanızın performansının da zamanla düşeceğini biliyorsunuz, ve aynı şekilde 1-2 şarj döngüsüne düzelir. Bekleyin, rom otursun bi hemen yangına körükle gitmeyin, eğer memnun kalmazsanız eski romunuza geri dönersiniz. Panel yok değil var, ayarlardan açabilirsiniz eu base olduğu için hiçbir sorun olmaması gerekli romda.Hocam yeni kurdum çok kötü panel yok yavaş şarj kurduğumda 100 dü 70 e düştü
Hocam bir sorun yok acilmalarla ilgili, hatta MIUI arayuzu için geliştirilmekte olan OneOs varmış, Save_Mi hocam önerdi. Pil süresinden gayet de memnunmuş. Bizim rn8lere geldiğinde kıyaslamak daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Ama dedigim gibi miglobeda öyle bir yavaşlık durumu söz konusu değil.Aynen
Aynen öyle hocam çok haklısınız. Eu'daki uygulamalar kağnı gibi açılıyordu bu romdada bir sorun var mı? Kağnı bile daha hızlıdır gerçi. Şimdilik oos'da takılıyorum ama, MIUI arayüzünü de özlüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca hocam, bataryanızın performansının da zamanla düşeceğini biliyorsunuz, ve aynı şekilde 1-2 şarj döngüsüne düzelir. Bekleyin, rom otursun bi hemen yangına körükle gitmeyin, eğer memnun kalmazsanız eski romunuza geri dönersiniz. Panel yok değil var, ayarlardan açabilirsiniz eu base olduğu için hiçbir sorun olmaması gerekli romda.
Aşağıdaki konuyu inceleyip oraya yazın yanlış yere yazdınız.Merhabalar ben redmi not 8 kullanıcısıyım bana hala android 10 güncellemesi gelmedi şuan android 11 güncellemesi gelecek deniyor ben bu işi anlamadım. Herkes kendisi mi yükledi bu android 10 u? Lütfen biri yardım etsin , sitelere bakıyorum kasım da herkes almış android 10 u başka yerlere bakıyorum herkes kendi yüklemiş, hiçbir şey anlamadım
Ben twrp üzerinden her zaman temiz kurulum yaptığım için bir sorun yaşamadım. Cihazınıza uygun twrp veya alternatif olarak orange Fox yükleyebilirsiniz20.12.09 Eu beta romdan başka roma geçerken Twrp'de karşılaşılan hata bu romda da var mı acaba? Mi flash ile stock rom yükleyerek kurtulabilmiştim bu sorundan. Tekrar uğraşmak istemiyorum.