Rehber Android 11 ile kapanan kaydırma hareketlerini açma

mahsuncool

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mahsun
Cihazım
GM 4G dual
Konular
0
oldu teşekkür ederim lakin , geri getirmem gerekti kısa bir süre ... yapamadım yani geri gelmiyor hata veriyor termux sorun değil böyle kullanıyorum.. nova launcher tek geçerim... eline emeğine sağlıık

yasinbatur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
XioamNote 8 Pro
Konular
1
Merhaba telefonun robot lu olması gerektiğini yazmışsınız.Sirf bu iş için robot atmayı düşünüyorum ancak atmisken birde görüşmeleride kayıt etmek istiyorum.ikisi içinde sorun çıkarmayacak robot önerebilir misiniz?

gslesfma

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
Poco X3 Pr
Konular
1
Merhabalar. Shizuku üzerinden bunu çözebiliyor muyuz bilgisi olan var mı? (Cihazım rootlu değil çünkü)

umutphlvnoglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
RedmiNote13-5G
Meslek
Siber güvenlik
Konular
26

P o L e x

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Polex
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
0
Selamlar dostlarım Android 11 ile birlikte bir kısıtlama söz konusu olmuştu herhangi bir Android Launcher (nova, niagra, smart vs.) kurduğumuzda kaydırma hareketleri dediğimiz olay kapanıyor yerine 3 lü navigasyon tuşları geliyordu ben kendi telefonum olan Redmi Note 9 S de denedim ve sonuç aldım sizinle de paylaşmak istedim aslında birkaç yöntemi var ama niyeyse build prop üzerinde sürekli hata aldığım için navigasyon tuşlarını bir türlü kapatamamış ve sinir olmuştum sonuçta buda bir kod parçası nasıl kapanmaz diye. Sonuç olarak kapatmanın yöntemini şöyle sunayım sizlere öncelikle..

Gerekli Programlar :
  • Magisk
  • "Magiskhide Props Config" modülü
  • Termux gibi bir terminal emülatörü
  • Fluid Navigation Gestures gibi bir yardımcı program
Tahmin edeceğiniz üzere cihazımız rootlu olmak zorunda Magisk sayesinde yapıyoruz bu anlattığım olayı.
Cihazımızda Magisk olduğunu varsayarak devam ediyorum yoksa da nasıl kurulduğuyla alakalı tonlarca konu var araştırabilirsiniz.

Magisk programına giriyoruz alttaki yapboz işaretine basıp çıkan ekrandaki arama kutusuna "Magiskhide Props Config" yazıyoruz ve tıklayıp yükle diyoruz.
Yükleme bittikten sonra yeniden başlat yazısına tıklıyoruz ve telefon açıldığında Termux a giriyoruz.
Termuxa girdiğimizde root yetkisi vermek için "su" yazıp enterlıyoruz.
Root izni için gelen uyarıya izin veriyoruz ve "props qemu.hw.mainkeys 1" yazıp tekrar enterlıyoruz.
Ekrana gelen uyarılar bitene kadar "y" yazıp enterlıyoruz ve telefon yeniden başlatılıyor.
Daha sonra "Fluid" yada "Vivid" benzeri bir yardımcı kaydırma kontrolü sağlayan uygulama kurup kişisel ayarlarını yapıyoruz.
"Fluid Navigation Gestures" veya ne kurduysanız ayarlardan miui pil tasarrufunu "Kısıtlama Yok" yapın ayrıca Otomatik Başlatmayı açın.
Daha stabil olması açısından bir öneri olarak "Lucky Patcher" indirip "Fluid" yada "Vivid" uygulamasını sistem uygulaması yapabilirsiniz.

NOT :

Eğer bu 3 lü navigasyon tuşlarını geri getirmek isterseniz tek yapmanız gereken "props qemu.hw.mainkeys 1" yerine "props qemu.hw.mainkeys 0" yada "props qemu.hw.mainkeys 2" olarak aynı işlemleri yapın geri gelecektir.

Anlatım bu kadar kimin işine yarar kimin yaramaz bilmiyorum ama ben senelerdir Niagra Launcher ve kaydırma kontrolleri kullanan birisiyim açıkçası ikisinden birinden vazgeçeceğim pek olası değildi herkese iyi forumlar dilerim.
vivid indirmeyi denediğimde "Uygulama, cihazınızı korumak için engellendi" diyor play protect bunu nasıl çözerim

Üst Alt