Soru Android 11 custom rom şarj sorunu

r.u.b.y_45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yevgeniy
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
5
İyi forumlar, yaklaşık 3-4 gündür crDroid isimli rom'u kurdum (bu cihazdaki ilk rom deneyimim) her şey güzel fakat tek sıkıntım telefonun yavaş şarj olması. En fazla 1A güç alabiliyorum şarj aletinden orjinal şarj aletinde ise 1.5A güç alıyorum yani yine 2A değil bundan önce 12.0.5.0 global miui versiyonundaydım böyle bir sorun yoktu. Bu sorunla daha önce karşılaşıp çözebilen var mı? Ya da bu sorun sadece a11 de mi mevcut? Eğer öyle ise a10 güzel bir rom arıyorum gerçi a11 in bildirim paneline falan çok alıştım. Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Rom konusuna yazarsanız kullananlara hızlı ulaşırsınız hemde çözüm arayanlara da rehber olur rom konusu ;)

r.u.b.y_45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yevgeniy
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rom konusuna yazarsanız kullananlara hızlı ulaşırsınız hemde çözüm arayanlara da rehber olur rom konusu ;)

Hocam buraya değil de telegram gruplarına yazmayı denedim düzgün bir sonuç alamadım ama, kimisi kernelden dedi sixteen kerneli kurdum durum yine aynı

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
r.u.b.y_45, Havoc rom kullanın Yes~~

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Çin cihazlarında yavaş şarj sorunu var AOSP romlarda. Ya MIUI kullanacaksınız ya da bu sorunu aşan kernellar kuracaksınız. Sixteen çözüyordu normalde. Ayrıca QuickSilver kernelın bir sürümü da çözüyordu. Arrow Telegram grubuna bakarsanız ulaşabilirsiniz o sürüme.

r.u.b.y_45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yevgeniy
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çin cihazlarında yavaş şarj sorunu var AOSP romlarda. Ya MIUI kullanacaksınız ya da bu sorunu aşan kernellar kuracaksınız. Sixteen çözüyordu normalde. Ayrıca QuickSilver kernelın bir sürümü da çözüyordu. Arrow Telegram grubuna bakarsanız ulaşabilirsiniz o sürüme.
Hocam cihazım global

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Kernel manager uygulamalarından fast charge aktif ettiniz mi?

r.u.b.y_45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yevgeniy
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
5
Farklı bir rom kurmanızda yarar var o zaman hocam. AOSP kurarsanız Çin Beta firmwareünü de kurmayı unutmayın.
Hocam şu an crDroid kurulu A11 olan ama bu aosp üzerine mi kurulu bilmiyorum tam :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam sorun şurda şarj aletim 18w olanından yani fast charge olanından değil orjinal kutudan çıkan 10w lık şarj aleti yine de dediğiniz için geçerli mi? Hangi kerneli denediysem çok olumlu sonuç alamadım hocam :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eksik yazmışım kusura bakmayın yani sarj aletim 10w lık olduğu için dediğiniz işe yarar mı bilmiyorum ama müsait valtiniz olduğunda o uygulamaya ulasabileceğim bir yer atarsanız çok iyi olur hocam.

Üst Alt