Soru Android 11 custom rom şarj sorunu

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Hocam şu an crDroid kurulu A11 olan ama bu aosp üzerine mi kurulu bilmiyorum tam :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam sorun şurda şarj aletim 18w olanından yani fast charge olanından değil orjinal kutudan çıkan 10w lık şarj aleti yine de dediğiniz için geçerli mi? Hangi kerneli denediysem çok olumlu sonuç alamadım hocam :(

Eksik yazmışım kusura bakmayın yani sarj aletim 10w lık olduğu için dediğiniz işe yarar mı bilmiyorum ama müsait valtiniz olduğunda o uygulamaya ulasabileceğim bir yer atarsanız çok iyi olur hocam.
Google playde smart kernel manager var onu indirin ve giriş yapın sol tarafta pil var ona tıklayın.
Burayı aktif edin belki işinize yarar.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

r.u.b.y_45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yevgeniy
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
5
Google playde smart kernel manager var onu indirin ve giriş yapın sol tarafta pil var ona tıklayın.
Burayı aktif edin belki işinize yarar.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Tamamdır hocam teşekkür ederim, şu an şarjım dolu bittiğinde deneyeceğim mutlaka

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Hocam şu an crDroid kurulu A11 olan ama bu aosp üzerine mi kurulu bilmiyorum tam :(

Yok hocam sorun şurda şarj aletim 18w olanından yani fast charge olanından değil orjinal kutudan çıkan 10w lık şarj aleti yine de dediğiniz için geçerli mi? Hangi kerneli denediysem çok olumlu sonuç alamadım hocam :(

Eksik yazmışım kusura bakmayın yani sarj aletim 10w lık olduğu için dediğiniz işe yarar mı bilmiyorum ama müsait valtiniz olduğunda o uygulamaya ulasabileceğim bir yer atarsanız çok iyi olur hocam.
10w hızlı şarj sayılmıyor hocam. Şarj adaptörünün wattını arttıramazsınız yazılımla. Yapacak bir şey yok bu durumda maalesef.

r.u.b.y_45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yevgeniy
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
5
10w hızlı şarj sayılmıyor hocam. Şarj adaptörünün wattını arttıramazsınız yazılımla. Yapacak bir şey yok bu durumda maalesef.
Hocam yok siz asıl sorunumu anlamadınız 10w'ın hızlı şarj olmadığını biliyorum fakat adaptör 2A'lik ama 0.5A ile şarj oluyor bazen 1A ile

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Hocam yok siz asıl sorunumu anlamadınız 10w'ın hızlı şarj olmadığını biliyorum fakat adaptör 2A'lik ama 0.5A ile şarj oluyor bazen 1A ile
Şarj yüzdenize göre farklı w değerlerinde şarj olur cihazınız. Eğer %1-2 gibi takarsanız 10w şarjı göreceksinizdir. Ayrıca AOSP romlarda yavaş şarj sorunu da olabiliyor, bu da kernel değişmekle çözülüyor.

r.u.b.y_45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yevgeniy
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
5
Hocama bir de biraz alakasız olucak ama hazır burdaysanız sorayım, 2-3 gündür mikrofon sorunu yaşıyorum normal telefon aramasında sesim güzel gidiyor ama telegram veya whatsapp gibi uygulamalardan ses atarken ses çok kısık gidiyor karşıya bunun sebebi ne olabilir? Bir de sanki bana üst mikrofonum ve alt mikrofonum yer değiştirmiş gibi geldi

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Hocama bir de biraz alakasız olucak ama hazır burdaysanız sorayım, 2-3 gündür mikrofon sorunu yaşıyorum normal telefon aramasında sesim güzel gidiyor ama telegram veya whatsapp gibi uygulamalardan ses atarken ses çok kısık gidiyor karşıya bunun sebebi ne olabilir? Bir de sanki bana üst mikrofonum ve alt mikrofonum yer değiştirmiş gibi geldi
Rom kaynaklı olabilir. Rom değiştirmeyi deneyin. MIUI olsa ses bölge ayarını değiştirerek bir şeyler denenebilir ancak AOSP romlarda pek bir yolu yok.

Üst Alt