- Adım
- mustafa
- Cihazım
- xiomi mi 9t
- Konular
- 25
merhaba hızlı şarj oalyını nasıl yapıcam telefon çok yavaş şarj oluyor fırmvare yüklemedim
Smart kernel den pil kısmına gelin ve hızlı şarj etkin mi ona bakın. Yoksa kernel değiştirin. Sixteen olabilirmerhaba hızlı şarj oalyını nasıl yapıcam telefon çok yavaş şarj oluyor fırmvare yüklemedim
Smart kernel manager uygulamasında sol tarafta seçenekler kısmında pil olması lazım orada hızlı şarj etkinlestirilmemis oluyor bazen zaten yoksa kernelin hızlı şarj özelliği yok demektir.baska kernel denemeniz gerekirsmart kernel de pil kısmına nasıl geliniyor hocam biraz açar mısınız mesela ayarlardan nereye giricem
5 wipe - format data(tüm dâhili hafızanız silinir) - firmware + rom (gapps gerekli ise akabinde gapps) + magisk + (öneriyor ise dfe) format data. Benim genel kurulumum böyleCahilliğime verin şimdi cihazıma kurmak istiyorum bunu twrp var bootloader açık fw ve rom u da indirdim sonra talimatta vendor demişsiniz o ne oluyor tam olarak
Hocam fw ve rom hangi sırayla yapmam lazım5 wipe - format data(tüm dâhili hafızanız silinir) - firmware + rom (gapps gerekli ise akabinde gapps) + magisk + (öneriyor ise dfe) format data. Benim genel kurulumum böyle
Önce fw sonra rom yapıyorumHocam fw ve rom hangi sırayla yapmam lazım
Ya kusuruma bakmayın gapps indireceğim ama Amr amr34 fln diyor hangisini indirmem lazımÖnce fw sonra rom yapıyorum
Arm64 ve android 11. Opengapps dan indiriyor iseniz pico veya nano tercih ediyorum benYa kusuruma bakmayın gapps indireceğim ama Amr amr34 fln diyor hangisini indirmem lazım
Birde romun indirme yerinde gapps yüklü rom var onu indirmediniz dimiYa kusuruma bakmayın gapps indireceğim ama Amr amr34 fln diyor hangisini indirmem lazım