- Adım
- Sabri Can
- Cihazım
- Oneplus 8T
- Konular
- 159
Bunu denediniz mi ?*#801# son gelen 10.3.7 güncellemesi ile de açılmıyor maalesef
Bunu denediniz mi ?*#801# son gelen 10.3.7 güncellemesi ile de açılmıyor maalesef
Cihazım root lu değil hocamBunu denediniz mi ?
Bununla root lu değilse varmı bir çözümü.Bunu denediniz mi ?
Cihazım root lu değil hocam
Ben 1 2 gün önce bir üst mesajımdaki logkit ile açmıştım isterseniz sizde deneyebilirsiniz.
Konuda bütün dosyalar var.
Maalesef hocam root olması lazım, şimdilik çözümü yok gibi.Dediğiniz logkit i indirdim ama *#801# açılmıyor maalesef.
Aynı işlemleri tekrar yapın hocam. Güncelleme yapınca volte gidiyorBende oneplus 8t'de logkit apk ile açtım. Fakat son güncellemeyi yapınca ayarlardan volte açık olmasına rağmen volte bağlantım kayboldu. Bu konuda bir fikri olan varmı? Netflixden dolayı root atmak istemiyorum
tamam hocam işlemleri başa alp tekrardan mı yapayım? ayarlarda volte seçenegi var seçili olmasına ragmen acılmıyor.Aynı işlemleri tekrar yapın hocam. Güncelleme yapınca volte gidiyor
Evet hocam daha önce nasıl yaptıysanız o şekilde yapıntamam hocam işlemleri başa alp tekrardan mı yapayım? ayarlarda volte seçenegi var seçili olmasına ragmen acılmıyor.
Önce ki sürümde pdc ye bağlamadan direk açmıştım hocam. Bu sürümde pdc malesef cihazı görmüyor.Evet hocam daha önce nasıl yaptıysanız o şekilde yapın