Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android 10 a geçtim 1 saat kaldım geri döndüm sakın geçmeyin hemde mi room dan geçtim en güzel romdan yinede geçmeyin çok kasıyor seri atik değil geri mi room 10.3.1 e geçtim süper abi hiç gerek yok miui 11 de android 10a
hocam ikinci anlatıma uygun olarak her şeyi yaptım. telefon açılış ekranında kalıyor tekrar fastboota atıyor twrp ye dönüp tekrar romu ve modem dosyasını flashladım tekrar aynı oldu ne yapmalıyım yardım edermisiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yazdıktan sonra aklıma geldi magisk uninstaller flashladım belki daha önce kuduğum bi modül sorun çıkarmış olabilir diye ondan sonra yeniden başlattım boot animasyonu 15 dk kadar sürdü lakin açılmadı telefon güç tuşuna basılı tutarak yeniden başlattım 30 sn içinde açıldı.
Kaç saat erkan süresi görüyorsunuz? Ben dün yükledim de com.google.... durduruldu hatası verip duruyordu. Şimdi de telefon açılınca mi hesabımı griyorum mi bulut ayarı geldiği adımda geriye atıyor o yüzden açılmıyor telefon.
Çıktığından beri miui 11 kullanıyorum ve android 10 yüklü performansından da özelliklerinden de çok memnunum forumdaki arkadaşlarım hep söylense de şu ayrıntıyı unutuyor arkadaşlar yüklediğimiz romlar beta ve test amaçlı yayınlanıyor ve sizin stabil bir rom ile pil süresini karşılaştırmak veya arayüz hızlarını karşılaştırmanız komik kaçıyor.