Rehber Android 10'a Geçiş

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Android 10 a geçtim 1 saat kaldım geri döndüm sakın geçmeyin hemde mi room dan geçtim en güzel romdan yinede geçmeyin çok kasıyor seri atik değil geri mi room 10.3.1 e geçtim süper abi hiç gerek yok miui 11 de android 10a
Ben de neden gayet stabil, rom eu beta ama kullanimda donma yok. Pil zaten ekran süresi 7.30 saat olmuş bugün

HüseyinErkam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyinerkam
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
10
Ben de neden gayet stabil, rom eu beta ama kullanimda donma yok. Pil zaten ekran süresi 7.30 saat olmuş bugün
hangi rom ve sürüm?
mi room beta dayım yeni sürüm indirsem mi yoksa gelecek haftayı mı beklesem?

HüseyinErkam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyinerkam
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
10
hocam ikinci anlatıma uygun olarak her şeyi yaptım. telefon açılış ekranında kalıyor tekrar fastboota atıyor twrp ye dönüp tekrar romu ve modem dosyasını flashladım tekrar aynı oldu ne yapmalıyım yardım edermisiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazdıktan sonra aklıma geldi :) magisk uninstaller flashladım belki daha önce kuduğum bi modül sorun çıkarmış olabilir diye ondan sonra yeniden başlattım boot animasyonu 15 dk kadar sürdü lakin açılmadı telefon güç tuşuna basılı tutarak yeniden başlattım 30 sn içinde açıldı.

Son düzenleme:

qiuuip

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
12
Kaç saat erkan süresi görüyorsunuz? Ben dün yükledim de com.google.... durduruldu hatası verip duruyordu. Şimdi de telefon açılınca mi hesabımı griyorum mi bulut ayarı geldiği adımda geriye atıyor o yüzden açılmıyor telefon.

bigbobcat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
bilgi işlem
Konular
22
benim mi room 9.9.27 direk 9.10.24 e geçsem sorun yaşar mıyım?? bu romun üzerine kursam? yoksa sıfır kurulum mu yapsam??

qiuuip

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
12
twrp flashlarken liste çıkıyor system image bot dtbo falan yazıyor hangisini seçeceğiz? recovery mi?

qiuuip

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
12
Telefon açıldı mi şifremi falan girdim ilerledim son adımda bulut durmaya devam ediyor hatası veriyor açılmıyor. Çözüm bilen var mı?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Çıktığından beri miui 11 kullanıyorum ve android 10 yüklü performansından da özelliklerinden de çok memnunum forumdaki arkadaşlarım hep söylense de şu ayrıntıyı unutuyor arkadaşlar yüklediğimiz romlar beta ve test amaçlı yayınlanıyor ve sizin stabil bir rom ile pil süresini karşılaştırmak veya arayüz hızlarını karşılaştırmanız komik kaçıyor.

Üst Alt