Mi 8 Se almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz özellikle pil konusunda CoD Mobile oynuyorum pil kurtarırmı?
Fiyatından ziyade daha ufak ve taşınabilir bi cihaz hâlâda revaçta popüler bir cihaz teşekkür ederim bilgiler için.fiyatına göre daha iyi kalitede telefon bulamazsıniz pilide iyidir kötü değil
Pili bilmem ama oyun açısından öneririm. CoD Mobile'da ve PUBG de en yüksek ayarlarda oynuyorum. CoD da ara sıra FPS drop veriyor.Mi 8 Se almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz özellikle pil konusunda CoD Mobile oynuyorum pil kurtarırmı?
Dönülür. Twrpden full wipe yaparak da android 9a dönünce açılıyor.XiaoMiFlash ile android 9 dönülüyor mu?
yoksa farklı birşey mi yapmak gerek?
Kamera hala yeşil mi düzeldi mi
bu modem olayından artık sıkılmaya başladım.Modem dosyası Flashlarsanız Yeşil olmaktadır.
Yaklaşık 3 hafta Android 10 betası kullandım. Portre de yeşil ekran , şarj konusu , Bluetooth kulaklıkta kesintiler vs vs. Sorun dolu Beta. Stabil tadında beta çıkarsa yorumlara bakarak yüklerim belki ama böyle her hafta belki düzelir deyip şebekesiyle şunuyla bunuyla uğraşıyorsun. Stabil yükle , telefon kullanıyorum de.bu modem olayından artık sıkılmaya başladım.