Ekran süresi hocam, Ekran süresi olarak 9-10 saat alıyorum pil tasarruf modunda ekran parlaklığı kısıkken, 11.0.6.0da bunları yaptığımda 13-14 saat çok rahat alabiliyordum,Şimdi 9 saat çok iyi daha ne istiyebiliyorsunuz diyebilirsiniz
4500mAh çok yüksek bir rakam,Bataryalarla çok haşır neşir olan biri olarak entegrelerinin çektiği kimbilir nekadardır, 4500mAh hakkını verebilicek bi yazılıma sahip olmadığını düşünüyorum, kapasitesinin üstüne çıkabilir ama yazılımsal olarak çıkamıyor,Hiç kullanmadığım google hizmetleri falan cayır cayır bataryayı sömürüyor, sırf bu yüzden Eu geçicem, onda google hizmetleri sorunları yokmuş anladığım kadarıyla,4500mAh bi nevi powerbank gibi birşey benim gözümde, güzel bir yazılımı güzel bir optimizasyonu olsa bu cihaz 14 saatleri çok rahat görür bence,Şuan kendimi kısa kısa 9 saat görebiliyorum oda ekran parlaklığındani hareketli duvar kağıtlarından feragat ederek yani, Ips ekran olmasına rağmen sanki amolet kullanıyormuşum gibi arka planı simsiyah yapıyorum bide
Şuan forumun altını üstüne getiriyorum haftalardır, kendime uygun mi flashla yükleyebiliceğim stabil bir rom bulursam garantisini hiç düşünmeden geçicem
Miuı 10.4.2.0 'a iyi diyenler çok var,Eu'sunu araştırıyorum şuan,Yarısıyla 5 saat geldim,Geri kalan yarısı bi 5 saat daha götürür heralde