Rehber [ANDROİD 10] Redmi Note 8 Pro Twrp+Root

sadecebiri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
salih
Cihazım
elife e7
Konular
14
selamun aleyküm hocam..
biraz önce telefona miui 12.0.3 güncellemesi geldi. yaptıktan sonra root gitti. bende buradaki twrp kurma işlemini yaptım... olmadı. redmi logo su geliyor. daha sonra kapanıyor. sürekli aynı döngüde. verilerim silinecek farkındayım. kurtarma şansımız var mı ?
şimdi miui 12.0.3 yeniden yükleyip twrp kurmak istiyorum. nasıl bir yol izlemeliyim. daha önce miui 13 root yapan varmı ?
şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
selamun aleyküm hocam..
biraz önce telefona miui 12.0.3 güncellemesi geldi. yaptıktan sonra root gitti. bende buradaki twrp kurma işlemini yaptım... olmadı. redmi logo su geliyor. daha sonra kapanıyor. sürekli aynı döngüde. verilerim silinecek farkındayım. kurtarma şansımız var mı ?
şimdi miui 12.0.3 yeniden yükleyip twrp kurmak istiyorum. nasıl bir yol izlemeliyim. daha önce miui 13 root yapan varmı ?
şimdiden teşekkürler
Konunun birebir aynısını yaptınız mı?
Recovery.from.boot dosyasını sildiniz mi?
Close avb 2.0 kapattınız mi?

sadecebiri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
salih
Cihazım
elife e7
Konular
14
telefona güncelleme geldikten sonra. indirdim. kurulum için yeniden başlattığımda twrp açıldı. oradan son güncellemeyi yaptı. daha sonra acemilik yapıp reboot yaptım. telefon açıldı. yeni güncelleme ile. daha sonra haliyle root gitti. bende tekrar. konudaki dosyayı indirip. twrp yükledim. fastboot da iken ses açma power tuşuna basılı şekilde twrp açılana kadar bekledim... ama şuan redmi logo gelip gidiyor... twrp ekranına girseydim bahsettiğin olayları yapacaktım tabiki.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
telefona güncelleme geldikten sonra. indirdim. kurulum için yeniden başlattığımda twrp açıldı. oradan son güncellemeyi yaptı. daha sonra acemilik yapıp reboot yaptım. telefon açıldı. yeni güncelleme ile. daha sonra haliyle root gitti. bende tekrar. konudaki dosyayı indirip. twrp yükledim. fastboot da iken ses açma power tuşuna basılı şekilde twrp açılana kadar bekledim... ama şuan redmi logo gelip gidiyor... twrp ekranına girseydim bahsettiğin olayları yapacaktım tabiki.
Fastboot'a girmeyi deneyiniz. Çözüm bulmaya çalışacagim
Muhtemelen bir yeri atlamışsınız

sadecebiri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
salih
Cihazım
elife e7
Konular
14
Twrp'yi tekrar kurmayı deneyiniz
hocam tamamdır.. daha önce bilgisayarımın c dizininde adb dosyası vardı. onunla root yapmıştım... yine aynı şekilde root işlemi yaptım :) sıkıntı çıkarsa diğer arkadaşlara ufak bir hatırlatma. adb masa üstüne değil c dizinine atıp işlem yapın. hatta adb diye bir klasör oluşturup onun içine kopyalayın. windows 10 pro kullanıyorum bende böyle işe yarıyor. masaüstüne kopyaladığımda twrp atılmıyor. c üzerinde olduğunda sıkıntısız hallettim. bununla ilgili konumda vardı... yapayan olursa oradan bakabilir. dikkat etmeniz gereken konu. c dizinine adb klasörü oluşturup twrp dosyalarını içine atınız... iyi çalışmalar
muhammed540 yardımların için teşekkür ederim. veri kaybı yaşamadım herşey duruyor telefon root yuppiii :)

wqeeqw

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
mi note8
Konular
0
mi note 8 pro yazılımda sıkıntı oldu acılmıyo yardım edermısınız