Rehber [ANDROİD 10] Redmi Note 8 Pro Twrp+Root

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Yardımlarınız için teşekkürler cihaza Rom yükleyerek çözdüm sorunu.Belirtmek istediğim 2 şey var .

1.Root yükleme adımlarında Mount seçme kısmını 2 defa tekrarlamışsınız kafa karışıklığı olabiliyor.
2.TWRP açılışında Desen yaparakta giriş yapabiliyoruz tecrübeyle sabit.
Düzeltildi. Teşekkürler

qondor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahsum
Cihazım
Note 8 pro
Konular
2
Hocam iyi günler tekrar tekrar denemem rağmen adım adım yapıyorum en son reboot system dediğimde tam açılacakken twrp moduna atıyor tekrar cihazı. Global rom kullanıyorum romdan kaynaklı olabilir mi
Birde Çin telefonlarında root kısmı iş görmez demişsiniz cihazım yurtdışı cihazı kapalı kutu almıştım ilk açtığımda dili Çinceydi Çin rom yüklüydü global rom attım kendim ondan olabilir mi teşekkür ederim yanıtınız için.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocam iyi günler tekrar tekrar denemem rağmen adım adım yapıyorum en son reboot system dediğimde tam açılacakken twrp moduna atıyor tekrar cihazı. Global rom kullanıyorum romdan kaynaklı olabilir mi
Birde Çin telefonlarında root kısmı iş görmez demişsiniz cihazım yurtdışı cihazı kapalı kutu almıştım ilk açtığımda dili Çinceydi Çin rom yüklüydü global rom attım kendim ondan olabilir mi teşekkür ederim yanıtınız için.

qondor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahsum
Cihazım
Note 8 pro
Konular
2

eyuphanh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eyüphan
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
0
hocam merhaba twrp yüklendi root da oldu ama şimdi reboot yapınca telefon tam açılacak gibi oluyor yani önce redmi sonra miui logosu geliyor sonra tekrardan redmi logosu gelip twrp ye giriyor yardım eder misiniz global rom yüklü. twrp attığımda sorun yoktu ama root atınca oldu bu rootu kaldırmak için dosya falan var mı?

eyuphanh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eyüphan
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
0
supersu klasöründen unroot gibi bi şey vardı onu yükledim şimdi açıldı hocam hallettim ama bir sorum var twrpyi kaldırmak istiyorum işim bittiği için. indirdiğimiz twrp dosyasındaki recovery.img dosyasını stock revory ile değiştirsek ve aynı işlemleri uygulasak twrp kalkıp stock recovery yüklenir mi?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
supersu klasöründen unroot gibi bi şey vardı onu yükledim şimdi açıldı hocam hallettim ama bir sorum var twrpyi kaldırmak istiyorum işim bittiği için. indirdiğimiz twrp dosyasındaki recovery.img dosyasını stock revory ile değiştirsek ve aynı işlemleri uygulasak twrp kalkıp stock recovery yüklenir mi?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Evet

eyuphanh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eyüphan
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
0
peki bu twrpden yuklemek için magisk dosyası var mı atabilir misiniz