Rom [Android 10] Redmi Note 8 Pro Hindistan Kararlı v11.0.2.0 QGGINXM İndirme Bağlantısı

• Konbuyu başlatan CraweL
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 120
  • Görüntüleme 14K

mstfayyldrm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
45
Merhabalar. Bizim cihazlar begonia diye geçiyor galiba imei repair sıkıntı çıkarırmı acaba yani kendim yapmayı beceremem zaten bilen birine veya telefonculara attırsam ya olmazsa telefon elimde kalırsa diye bi sorun olur mu acaba bilen var mı?

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Merhabalar. Bizim cihazlar begonia diye geçiyor galiba imei repair sıkıntı çıkarırmı acaba yani kendim yapmayı beceremem zaten bilen birine veya telefonculara attırsam ya olmazsa telefon elimde kalırsa diye bi sorun olur mu acaba bilen var mı?
İşin ehli birine yaptırırsanız bir sorun olmaz hocam.

polickly

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
muhammet
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
Whatssappdan mesaj gelmeme sorunu oldu whatssappa girmeden mesaj gelmiyor, sistem güncellemelerden paket seç diyerek güncelledim.

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Whatssappdan mesaj gelmeme sorunu oldu whatssappa girmeden mesaj gelmiyor, sistem güncellemelerden paket seç diyerek güncelledim.
Whatsapp, Viber, Gmail, Ezan Vakti vb. uygulamaların bildirimlerini/uyarılarını alamıyorum?
Öncelikle temanızı varsayılan tema olarak değiştirin. Bazı temalar bildirimleri desteklemiyor. Eğer olmazsa Güvenlik (Araçlar) Uygulaması → Güvenlik → Uygulamayı Yönet → İzinler → Otomatik Başlatma yolunu izleyerek uyarı almak istediğiniz uygulamaları ekleyin ve Güvenlik → Pil → Uygulamanın pil tasarrufu → Uygulamaları seçin menüsü altından bildirim almak istediğiniz uygulamayı seçin ve arka plan ayarını "Kısıtlama yok" olarak değiştirin. Eğer hala bildirim alamıyorsanız aşağıdaki ayarları da kontrol edebilirsiniz.

Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri >Uygulama Adı > Kayan Bildirimleri Göster > AKTİF Edin
Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri >Uygulama Adı > Kilit Ekranında Göster > AKTİF Edin
Ayarlar > Kilit Ekranı > Bildirim Gelince Uyandır > AKTİF Edin
Güvenlik Uygulaması > Uygulamayı Yönet > İzinler > İzinler > Uygulama Adı > Açılır Pencere Bildirimleri AKTİF Edin.
Güvenlik Uygulaması > Uygulamayı Yönet > İzinler > Otomatik Başlatma > Uygulama Adı >AKTİF Edin
Güvenlik > Pil > Uygulamaların pil kullanımını yönet >Uygulamaları yönet seçeneği altından bildirim almak istediğiniz uygulamayı seçerek "Kısıtlama Yok" seçeneğini seçebilirsiniz..

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Redmi Note 8 Pro Android 10 Hindistan Kararlı v11.0.2.0 QGGINXM
v11.0.2.0 Değişiklikleri
Sistem

● Artık Netflix HD standartlarıyla uyumluyuz. Bazı videolar için oynatma ile ilgili sorunlar yaşıyorsanız Netflix uygulama verilerini temizleyin.
● Android 10 tabanlı kararlı MIUI
● Android Güvenlik Düzeltme Eki Ocak 2020'ye güncellendi. Sistem güvenliği artırıldı.
Uygulama kasası
● Yeni: Müzik kartı

Güncelleme Yöntemleri

1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.

SP Flash Tool

Recovery indirme bağlantısı ;

Fastboot indirme bağlantısı;
Paylaşıldığında eklenecektir.

NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
biliyorum araya gırıyorum ancak yardıma ıhtyacım var rom atarken kopyalama yapmadı romu ve bılgısayarımdan gırınce 2 ayrı hafıza olarak goruyor telefonu napmam lazım yukleme de yapamıyorum

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
biliyorum araya gırıyorum ancak yardıma ıhtyacım var rom atarken kopyalama yapmadı romu ve bılgısayarımdan gırınce 2 ayrı hafıza olarak goruyor telefonu napmam lazım yukleme de yapamıyorum
Anlamadım hocam. Yașadığınız sorunu daha detaylı anlatabilir misiniz?
Edit: Konu açmışınız. O konu üzerinden devam edin lütfen.

mert5126

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
2
Merhaba telefonum hindistan kökenli ve üzerinde geldiğinde android 9 hindistan romu vardı. Ancak imei güncellemesi yapılması gerektiği için bootloader kilidi açıldı ve ardından telefoncunun söylediğine göre android 9 global rom atıldı. Şimdi vermiş olduğunuz recovery linkinden android 10 hindistan romunu indirdim ve telefon güncelleme bölümünden dosyayı seçiyorum ama güncelleme doğrulanamıyor diyor ve other reason yazıyor. ne yapmam lazım?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2020-05-14 at 23.03.49 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2020-05-14 at 23.03.49 (1).jpeg
    25 KB · Görüntüleme: 7

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Merhaba telefonum hindistan kökenli ve üzerinde geldiğinde android 9 hindistan romu vardı. Ancak imei güncellemesi yapılması gerektiği için bootloader kilidi açıldı ve ardından telefoncunun söylediğine göre android 9 global rom atıldı. Şimdi vermiş olduğunuz recovery linkinden android 10 hindistan romunu indirdim ve telefon güncelleme bölümünden dosyayı seçiyorum ama güncelleme doğrulanamıyor diyor ve other reason yazıyor. ne yapmam lazım?
Global romdan Hindistan roma güncelleyici üzerinden geçiş yapamazsınız.

Üst Alt