- Adım
- Ömer
- Cihazım
- Redmi note 8pro
- Meslek
- Grafik Tasarım
- Konular
- 11
Global cihaza OTA üzerinden güncelleme gelen varmı?Bana hala gelmedi bekle babam bekle -_-
evet gelmedi. verilip çekildiği oluyor onlar farklı tabi.Global cihaza OTA üzerinden güncelleme gelen varmı?Bana hala gelmedi bekle babam bekle -_-
SıfırlaArkadaşlar yükledim ancak wifi açınca nvram error diye bir hata alıyorum. Sizdede bu sekildemi acaba ?
Eski sürüme güncelleyici üzerinden geçiş yapamazsınız. Bootloader kilidiniz açık ise Mi Flash yada Twrp ile yükleme yapmalısınız.peki beğenmezsem yine aynı yolla önceki sürüme dönebilir miyim? android 9 bağlantısı bulup indirerek?
Ben android 10 yükledim de Endonezya ya ya geçmek istiyorum mi flash ile geçebilir miyimEski sürüme güncelleyici üzerinden geçiş yapamazsınız. Bootloader kilidiniz açık ise Mi Flash yada Twrp ile yükleme yapmalısınız.
Evet hocam, Bootloader kilidinizi açık ise Mi Flash ile yükleme yapabilirsiniz.Ben android 10 yükledim de Endonezya ya ya geçmek istiyorum mi flash ile geçebilir miyim
Ben android 10 yükledim de Endonezya ya ya geçmek istiyorum mi flash ile geçebilir miyim
Sağolun ben adb driver kurunca sistem belirtilen yolubulamiyor diyor onun yerine minimal adb flashboot 1.4.3 yükledim linkte bu aynı işlevi görüyor mu başlamadan önce bilmek istedim deEvet hocam, Bootloader kilidinizi açık ise Mi Flash ile yükleme yapabilirsiniz.