- Adım
- Bayram
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Konular
- 0
Bunu denedim zaten olmuyor.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbunu denermisiniz
Bunu denedim zaten olmuyor.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbunu denermisiniz
Tamamdır bu yüklendi teşekkürler.Hocam sizin cihaz Hindistan bu olmaz diğer konudaki güncelleme paketini yükleyeceksiniz.
Rom - [Android 10] Redmi Note 8 Pro Hindistan Kararlı v11.0.2.0 QGGINXM İndirme Bağlantısı
Redmi Note 8 Pro Android 10 Hindistan Kararlı v11.0.2.0 QGGINXM v11.0.2.0 Değişiklikleri Sistem ● Artık Netflix HD standartlarıyla uyumluyuz. Bazı videolar için oynatma ile ilgili sorunlar yaşıyorsanız Netflix uygulama verilerini temizleyin. ● Android 10 tabanlı kararlı MIUI ● Android Güvenlik...forum.miuiturkiye.net
bayramavcu
Bootloader kilidiniz açık ise Mi Flash yada Twrp ile yükleme yapmalısınız.Guncelledim pişmanım, bazı önemli programlar çalışmıyor. Uyumsuzluk tam dolayı nasıl eskiye dönebilirim.
Guncelledim pişmanım, bazı önemli programlar çalışmıyor. Uyumsuzluk tam dolayı nasıl eskiye dönebilirim.
miui 10 u tavsiye ederim, cihaza gelen ilk yazılım güncellemesi olan miui 10 sürümü. kodu hatırlamıyorumEn az 15 program çalışmıyor sürekli durduruldu diyor. bl için başvurdum açıldığı zaman ya endonezya roma geçeceğim ya da daha eski global sürümlere geçeceğim
Ben kurdum bende herhangi bir sorun yok şuana kadar hangi programlar çalışmıyor?En az 15 program çalışmıyor sürekli durduruldu diyor. bl için başvurdum açıldığı zaman ya endonezya roma geçeceğim ya da daha eski global sürümlere geçeceğim