S
Silinen üye 107783
Guest
APK olarak da olur bence. Google play'de nasıl yok yav
İmei atılmış olan cihazların Google Play'de olmuyor diye biliyorum. Ne zaman yayınlanacağına dair net bir bilgi yok sanırım
APK olarak da olur bence. Google play'de nasıl yok yav
Bootloader açıksa olmuyor ama bunu çözebilirsiniz, ben çözdüm bootloader açk ve cihaz sertifikalıİmei atılmış olan cihazların Google Play'de olmuyor diye biliyorum. Ne zaman yayınlanacağına dair net bir bilgi yok sanırım
Paket seç yok hocam bende?Recovery dosyayı indirin bigodata felan yazanı. Sonra güncelleme yerine girip sağ üst taraftan paket seç dedikten sonra indirdiğiniz zip dosyasını seçin uyarı çıkmaz yüklemeye hazırım der ise beta kullanıcı olarak kabul edilmissiniz demektir.
Not: Ben 1 ay önce başvuru yaptım halen kabul edilmedi. Muhtemelen sizinki de kabul edilmemiştir
Bootloader açıksa olmuyor ama bunu çözebilirsiniz, ben çözdüm bootloader açk ve cihaz sertifikalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Paket seç yok hocam bende?
Ben buradaki yöntemle çözdüm, uyguladıkran sonra google play verilerini ve önbelleğini temizledimNasıl sertifikalı hale getirdiniz hocam?
Ben buradaki yöntemle çözdüm, uyguladıkran sonra google play verilerini ve önbelleğini temizledim
Ben buradaki yöntemle çözdüm, uyguladıkran sonra google play verilerini ve önbelleğini temizledim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Burada ki öneriyi de yaptım fakat hala sertifikalı değil diyor
Valla ben eski cihazda yapmıştım olmamıştı ama bunda aynı işlemleri yaptım 2-3 farklı seferler için, oldu.Burada ki öneriyi de yaptım fakat hala sertifikalı değil diyor
Valla ben eski cihazda yapmıştım olmamıştı ama bunda aynı işlemleri yaptım 2-3 farklı seferler için, oldu.
Root ile bl aynı şey değilİlk iki işlemi yaptım fakat olmadı. Cihazın bl kilidi açık olmasına rağmen üçüncü aşamada ise cihaz rootlu değil diyor. Anlamadım.