- Adım
- Kaan
- Cihazım
- REDMİ Note8 Pro
- Meslek
- Yazılımcı
- Konular
- 18
Hayır. Eğer OTA yolu ile yapacaksanız. Yani güncelleme paketi seç yaparakbenim cihazım garantili bunu yaparsam garnti dışı olurmu
Netflix kaldırıp tekrar yükleyinAn itibari ile bende kurdum herhangi bir sorun yok ilerleyen günlerde bakicagim ancak Netflix açamıyorum sizce neden
o kişide olmadı anlamadım şimdi hangi güncellemeyi yapıcam 10.0 olanmı 10.2 olanmıBunu denedim zaten olmuyor.
z hangi güncellemyi indirdiniz bana linkini atarmısınızSende sorun olabilir bende hiçbir sorun yok format atıp denedin mi bende çalışmayan program da yok bir tane durduruldu hatası ve kasma donma vs olmadi
otadan olmuyor otadangelemsi için yada mıuı 10 dan direk android 10 güncellemesi yapabilirmiyimHayır. Eğer OTA yolu ile yapacaksanız. Yani güncelleme paketi seç yaparak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Netflix kaldırıp tekrar yükleyin
Tam anlamadım hocam bana sorduğunuz soruyu paketi seç diyerek güncelleme yapabilir miyim diyorsunuzbu neden
o kişide olmadı anlamadım şimdi hangi güncellemeyi yapıcam 10.0 olanmı 10.2 olanmı
si
z hangi güncellemyi indirdiniz bana linkini atarmısınız
otadan olmuyor otadangelemsi için yada mıuı 10 dan direk android 10 güncellemesi yapabilirmiyim
hangi güncellemyi indiriyim
Netflix için bölgeyi hindistan yapın sonra xiaominin kendi mağazası gelecek oradan Netflix güncelleyin sonra Türkiye yapın sorunsuz kullanabilirsiniz en azından ben öyle yaptımAn itibari ile bende kurdum herhangi bir sorun yok ilerleyen günlerde bakicagim ancak Netflix açamıyorum sizce neden
yani o kişide sorun olduysa bendede olmasından korkuyorumda birde şimdi bende mıuı 10.4.2 yüklü android 10 yükleyincee mıuı 10da kalabilirmi bu mümkünmüTam anlamadım hocam bana sorduğunuz soruyu paketi seç diyerek güncelleme yapabilir miyim diyorsunuz
görselde 2 tane indirdiğim var sonlarındakinumaralr değişik hangisini kurmalıyımTam anlamadım hocam bana sorduğunuz soruyu paketi seç diyerek güncelleme yapabilir miyim diyorsunuz
1-Miui 10'da kalmazeve
yani o kişide sorun olduysa bendede olmasından korkuyorumda birde şimdi bende mıuı 10.4.2 yüklü android 10 yükleyincee mıuı 10da kalabilirmi bu mümkünmü
yoksa mıuı 11e mi geçiyor erkan yansıtma çalışıyormu
görselde 2 tane indirdiğim var sonlarındakinumaralr değişik hangisini kurmalıyım