hiç bir sıkıntı görmedim oyunlarda kasma donma yok uygulamalarda sıkıntı yok ısınma yok şarj da sıkıntı yok oyun oynadıgım halde 10 saate yakın ekran süresi alıyorum gayet güzel.Android 10 a gecen arkadaşlar nasıl gidiyor serüven bir sıkıntı var mı ?
40dk ağır olmayan bir oyun oynadım ekran süresi şuan 1 saat 33dk şarj 83. Isınma donma yok sadece yüklendikten sonraki ilk yeniden başlatmada cihaz çok ısınmıştı sonra hiç ısınmadı. 11.0.6 sürümünde bazı cihazlarda olan NFC çalışmaması giderilmiş. Bu sürümde benim gördüğüm tek hata ekran yansıtma çalışmıyorAndroid 10 a gecen arkadaşlar nasıl gidiyor serüven bir sıkıntı var mı ?
hiç bir sıkıntı görmedim oyunlarda kasma donma yok uygulamalarda sıkıntı yok ısınma yok şarj da sıkıntı yok oyun oynadıgım halde 10 saate yakın ekran süresi alıyorum gayet güzel.
40dk ağır olmayan bir oyun oynadım ekran süresi şuan 1 saat 33dk şarj 83. Isınma donma yok sadece yüklendikten sonraki ilk yeniden başlatmada cihaz çok ısınmıştı sonra hiç ısınmadı. 11.0.6 sürümünde bazı cihazlarda olan NFC çalışmaması giderilmiş. Bu sürümde benim gördüğüm tek hata ekran yansıtma çalışmıyor
bölge ayarlarnı değiştirip denediniz mi ? mesela Hindistan yapın Rusya veya başka ülkeArkadaşlar TR garantili RN8 Pro kullanıyorum fakat cihazım hala Android 10 güncellemesi almadı, sizce ne zaman gelir?
bölge ayarlarnı değiştirip denediniz mi ? mesela Hindistan yapın Rusya veya başka ülke
Merhaba hocam, güncelleyici üzerinden yüklemeyi deneyebilirsiniz.Hocam geçen haftadan beri pakistan,rusya, hindistan'ı denedim ama bir değişim olmadı.
Merhaba hocam, güncelleyici üzerinden yüklemeyi deneyebilirsiniz.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba hocam, güncelleyici üzerinden yüklemeyi deneyebilirsiniz.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.