tek tuş ile twrp yi kurup twrp içinden Orangefox kurabilirsiniz hocamBu arayüz ile yani tek tuş ile orangefox kurmak mümkün mü?
Normali bu ama twrp de açılışta şifre sorunu olduğu için kurulmuyor..direkt orangefox kurulsa bütün dertlerim bitecektek tuş ile twrp yi kurup twrp içinden Orangefox kurabilirsiniz hocam
hafıza kartınız var ise orangefox u oraya atıp twrp den yükleme yapabilirsiniz hocamNormali bu ama twrp de açılışta şifre sorunu olduğu için kurulmuyor..direkt orangefox kurulsa bütün dertlerim bitecek![]()
Hocam ben bu twrpyi yükledim bi arkadaşın cihazına fakat şifre istiyor ekran şifresini giriyorum kabul etmiyor kaldırıp twrpye giriyorum kabul etmiyor format data yapıp temiz kurulum yapıyorum güncelleme gelince twrpye giriyorum yine şifre istiyor orange fox u kuracam hafıza kartı yok ne yapabilirim?
Hocam ben bu twrpyi yükledim bi arkadaşın cihazına fakat şifre istiyor ekran şifresini giriyorum kabul etmiyor kaldırıp twrpye giriyorum kabul etmiyor format data yapıp temiz kurulum yapıyorum güncelleme gelince twrpye giriyorum yine şifre istiyor orange fox u kuracam hafıza kartı yok ne yapabilirim?
Peki ya bilgisayar yoksaBu konuda belirttiğim şekilde yapın hocam. Dosyadaki recovery dosyasını yazmak istediğiniz dosya ile değiştirip yapınRecovery - Mi 9T Pro Orange Fox Kurulumu Android Q ve Kullanımı
Orange Fox kullanımı için buraya bakabilirsiniz Konuyu benim gibi Twrp den başı gülmeyenler için hazırladım. Android 9 Ve 10 uyumludur. Telefonunuzun bootloader kilidi açık olmalıdır. Usb Hata ayıklama modu açık olmalıdır. Bilgisayarınızda ADB ve Qualcomm driverları yüklü olmalıdır...forum.miuiturkiye.net
Zip formatında olan dosyayı indirip telefona twrp üzerinden flaslayın hocamPeki ya bilgisayar yoksa![]()
Dâhili hafıza şuan 0 gözüküyor yani şifrelenmişZip formatında olan dosyayı indirip telefona twrp üzerinden flaslayın hocam
Hocam tek yol ya pc ya da usb bellek atıp denemekDâhili hafıza şuan 0 gözüküyor yani şifrelenmiş