- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 11
arkadaşlar güncelleme bana şimdi geldi kuranlar bilgi verebilirmi -+ yönlerini.
Bana da yeni geldi kurdum ve uygulamalar bariz yavaşladı. Güncellemeden sonra hard reset atmadım. Arayüz olarak hiç bir farklılık yok, sadece hava durumu fontu kalınlaşmış. Bu güncellemeyi yapmamın tek sebebi tam ekran görünümü animasyonlarında ki kasma belki geçer umuduydu ama o da aynı, hala kasıyor.arkadaşlar güncelleme bana şimdi geldi kuranlar bilgi verebilirmi -+ yönlerini.
Ben kurdum hiçbir sorun yaşamadım. Görünüşte neredeyse hiçbir değişiklik yok ben güncelledim. Arka planda tabi birçok şey değişmiştir. Karanlık mod biraz daha geliştirilmiş, Google Play sistem güncellemesi diye birşey gelmiş,özel DNS ayarı özelliği gelmiş, sim tercihlerini hatırla, kamera uygulaması biraz değişmiş yerleri vs., Google play müzik,film,kitaplar,duo uygulamaları sistem uygulaması olmaktan çıkartılmış yüklü duruyor ama artık silinebiliyor, mi taşıyıcı diye birşey gelmiş, ayarlarda bazı şeylerin yeri değişmiş,wifi mac rastgeleleştirme, uygulamalara tıklayınca açılış efekti değişmiş benim fark ettiklerim bunlar. Özellikle karanlık modu uygulamalar ile sistem seviyesinde çalışıyor artık. Telefonda karanlık modu açınca karanlık modu destekleyen uygulamalar anında karanlık moda geçiyor. Android 9da çok az uygulamada oluyordu bu. Şimdi neredeyse hepsinde oluyor. Ben tavsiye ederim bir sorun yaşamadım. Ufak bir değişiklik ama birde hızlı şarj simgesi değişmiş gibi geldi.arkadaşlar güncelleme bana şimdi geldi kuranlar bilgi verebilirmi -+ yönlerini.
Ayarlardan uygulamalara girip sistem başlatıcısının verileri temizle düzeliyor fakat bilgin olsun dosya sıralamaların karışıyor.Güncellemeyi yaptım ancak varsayılan sistem başlatıcı çalışmıyor sürekli hata veriyor zor bela playstor a girip bi başlatıcı indirebilirim. Acaba bende mi bı sorun var?
Dönemezsiniz hocam. Redmi Note 7 ARB malesefArayüzde geçişlerde kasma mevcut . Önceki sürüme nasıl dönecez. Global stok cihaz