Rom [Android 10] Redmi Note 7 Global Kararlı v11.0.1.0 QFGMIXM İndirme Bağlantısı

fatihkacann

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
11
arkadaşlar güncelleme bana şimdi geldi kuranlar bilgi verebilirmi -+ yönlerini.

HarmanKardon

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mikail
Cihazım
Redmi note 7
Konular
17
Bana da yeni geldi kurdum ve uygulamalar bariz yavaşladı. Güncellemeden sonra hard reset atmadım. Arayüz olarak hiç bir farklılık yok, sadece hava durumu fontu kalınlaşmış. Bu güncellemeyi yapmamın tek sebebi tam ekran görünümü animasyonlarında ki kasma belki geçer umuduydu ama o da aynı, hala kasıyor.

Kingrider

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kingrider
Cihazım
Redmi Note 7 64
Meslek
Tekniker Adayı
Konular
16
Ben kurdum hiçbir sorun yaşamadım. Görünüşte neredeyse hiçbir değişiklik yok ben güncelledim. Arka planda tabi birçok şey değişmiştir. Karanlık mod biraz daha geliştirilmiş, Google Play sistem güncellemesi diye birşey gelmiş,özel DNS ayarı özelliği gelmiş, sim tercihlerini hatırla, kamera uygulaması biraz değişmiş yerleri vs., Google play müzik,film,kitaplar,duo uygulamaları sistem uygulaması olmaktan çıkartılmış yüklü duruyor ama artık silinebiliyor, mi taşıyıcı diye birşey gelmiş, ayarlarda bazı şeylerin yeri değişmiş,wifi mac rastgeleleştirme, uygulamalara tıklayınca açılış efekti değişmiş benim fark ettiklerim bunlar. Özellikle karanlık modu uygulamalar ile sistem seviyesinde çalışıyor artık. Telefonda karanlık modu açınca karanlık modu destekleyen uygulamalar anında karanlık moda geçiyor. Android 9da çok az uygulamada oluyordu bu. Şimdi neredeyse hepsinde oluyor. Ben tavsiye ederim bir sorun yaşamadım. Ufak bir değişiklik ama birde hızlı şarj simgesi değişmiş gibi geldi.

hanificrk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hanifi
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Developer
Konular
9
Bende kurdum arayüzde gözle görülür kasmalar mevcut. Miui 12 gelsin hard reset yaoicam

sametvarici

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
samet
Cihazım
redmi note 7
Konular
1
Güncellemeyi yaptım ancak varsayılan sistem başlatıcı çalışmıyor sürekli hata veriyor zor bela playstor a girip bi başlatıcı indirebilirim. Acaba bende mi bı sorun var?

yonz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Güncellemeyi yaptım ancak varsayılan sistem başlatıcı çalışmıyor sürekli hata veriyor zor bela playstor a girip bi başlatıcı indirebilirim. Acaba bende mi bı sorun var?
Ayarlardan uygulamalara girip sistem başlatıcısının verileri temizle düzeliyor fakat bilgin olsun dosya sıralamaların karışıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncelleme sonrası mi band kullananlar bildirim sıkıntısı yaşarsanız hard resetle düzeliyor ben düzeltmenin başka yolunu bulamadım.

Son düzenleme:

alikemal42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Redmi note 7
Konular
7
Arayüzde geçişlerde kasma mevcut . Önceki sürüme nasıl dönecez. Global stok cihaz

yassek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Bilgi İşlem
Konular
1
Erişilebilirlikten animasyonları kapatınca telefon gayet hızlı çalışıyor hele bu sürümde 11.0.6.0 göre bir tık daha hızlı

mcnbg

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet can
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Güncelleme banada gelmişti şimdi görünmüyor. İndirdiği dosyayı gösteriyorum ona da güncelleme doğrulanamadı diyor.

Üst Alt