Rom [Android 10] Redmi Note 7 Global Kararlı v11.0.1.0 QFGMIXM İndirme Bağlantısı

Kingrider

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kingrider
Cihazım
Redmi Note 7 64
Meslek
Tekniker Adayı
Konular
16
Bilmiyorum vardı bildirim çubuğunda duruyordu gitti. Ekran resmi batarmısıjız bildiğim çubuğu falan
Görünüşte neredeyse hiçbir değişiklik yok ben güncelledim. Arka planda tabi birçok şey değişmiştir. Karanlık mod biraz daha geliştirilmiş, Google Play sistem güncellemesi diye birşey gelmiş,özel DNS ayarı özelliği gelmiş, sim tercihlerini hatırla, kamera uygulaması biraz değişmiş yerleri vs., Google play müzik,film,kitaplar,duo uygulamaları sistem uygulaması olmaktan çıkartılmış yüklü duruyor ama artık silinebiliyor, mi taşıyıcı diye birşey gelmiş, ayarlarda bazı şeylerin yeri değişmiş,wifi mac rastgeleleştirme, uygulamalara tıklayınca açılış efekti değişmiş benim fark ettiklerim bunlar.
Hocam bende cihazı tam ekran görünüme aldığımda, aşağıdan sürükleyip bırakınca son uygulamalara girme özelliği çalışmadı. Ben de yeniden tuşlu moda almak durumunda kaldım. Sizlerde böyle bir durum söz konusu mu acaba?
Hocam ben o özelliği kullanmıyorum ama test ettim siz yazdığınız için bende çalışıyor sorun yok gibi duruyor.

burakdemir02

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Bunu indirip orjinal garantili de kurabilir miyiz ? Recovery linkini indirsek eger

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Bunu indirip orjinal garantili de kurabilir miyiz ? Recovery linkini indirsek eger
Bu şekilde kurulum yapabilirsiniz fakat beta tester hesabı isteyebilir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

burakdemir02

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Bu şekilde kurulum yapabilirsiniz fakat beta tester hesabı isteyebilir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam kimisi diyor recovery için twrp şart diyor. Twrp den kuruyorsunuz diyor. Benim telefonum da kurulu değil orjinal olduğu için bı sıkıntı olur mu ona göre akşam kuracağım.

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Hocam kimisi diyor recovery için twrp şart diyor. Twrp den kuruyorsunuz diyor. Benim telefonum da kurulu değil orjinal olduğu için bı sıkıntı olur mu ona göre akşam kuracağım.
Sorun olmaz hocam.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Google cam kullanan varmıydı?
Android 10 da Google cam çalışıyormu?
Kullanan biri link verebilirmi?

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
Görünüşte neredeyse hiçbir değişiklik yok ben güncelledim. Arka planda tabi birçok şey değişmiştir. Karanlık mod biraz daha geliştirilmiş, Google Play sistem güncellemesi diye birşey gelmiş,özel DNS ayarı özelliği gelmiş, sim tercihlerini hatırla, kamera uygulaması biraz değişmiş yerleri vs., Google play müzik,film,kitaplar,duo uygulamaları sistem uygulaması olmaktan çıkartılmış yüklü duruyor ama artık silinebiliyor, mi taşıyıcı diye birşey gelmiş, ayarlarda bazı şeylerin yeri değişmiş,wifi mac rastgeleleştirme, uygulamalara tıklayınca açılış efekti değişmiş benim fark ettiklerim bunlar.

Hocam ben o özelliği kullanmıyorum ama test ettim siz yazdığınız için bende çalışıyor sorun yok gibi duruyor.
Hocam zip indirip tekrar kurdum. Yine aynı şekilde. Çok şaşırdım, neden böyle oldu?

Keremkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
XİAOMİ Mİ 10T
Konular
29

yonz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Bende sistem başlatıcısı çalışmadı , uygulamalardan sistem başlatıcısının güncellemelerini kaldır dedim düzeldi.

tgnsrt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nusret
Cihazım
moonphone
Konular
3
Telefon çağrı kaydedici çalışıyor mu?

Üst Alt