- Adım
- ali
- Cihazım
- Note 6Pro
- Konular
- 1
neden tavsiye etmiyorsunuz ?Hocam eu stable den bahsediyor iseniz kurdum tavsiye etmem
neden tavsiye etmiyorsunuz ?Hocam eu stable den bahsediyor iseniz kurdum tavsiye etmem
global vendor kurmuyorsunuz o zaman benim cihazda çin vendor kullanırken k20 pro idi
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kurun
evo x kullanıyorum mi9t pro olarak görünüyor hakkında cihaz
Halen kamera dan galeriye geçişi sorunluydu. Salı günü miroom 9.11.28 yayınlanır. Onu kuracagimneden tavsiye etmiyorsunuz ?
TeşekkürlerHalen kamera dan galeriye geçişi sorunluydu. Salı günü miroom 9.11.28 yayınlanır. Onu kuracagim
Bu ROM dosyası neden bu kadar küçük? 721 mb diyor..
Selamün aleyküm hocam Evo rom dosyasını indirdim fakat flaslayinca twrp ye yada fastboot a atıyor vendor firmware dosyasını indirdim ondandır diye yine fastboot a attı ne yapmak lazımglobal vendor kurmuyorsunuz o zaman benim cihazda çin vendor kullanırken k20 pro idi
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kurun
evo x kullanıyorum mi9t pro olarak görünüyor hakkında cihaz
ben şuan kullanıyorum şarj süper galari sorunu var oda dert edielcek bir sorun oldun düşünmüyorum cihaz akıcıHalen kamera dan galeriye geçişi sorunluydu. Salı günü miroom 9.11.28 yayınlanır. Onu kuracagim
Hocam memnunmusun romdan ?yada tavsiye edeceğin başka rom var mı?Bende galeri sorunu yok şuan düzelmiş görünüyor acaba bozulacak mı. 9t pro eu rom 9.11.28
Şuan sıkıntı yok galeri sorunu da çözülmüş görünüyor. Sadece her zaman açık ekran sorunlu hala o da düzeldigi zaman baya iyi olur.Hocam memnunmusun romdan ?yada tavsiye edeceğin başka rom var mı?