Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

Muhammedeminacikel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
7
Cihazım
Minote 3
Konular
6
Merhaba kolay gelsin.Ben eu Rom 9.10.17 kullanıyorum.Video ağır çekim 240 ve 120 fpsde çekim yapıyorum ancak normal video olarak çekiyor..sadece 960 fps Ağır çekim çalışıyor sizde de böyle mi?

alpercaglar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Mi5
Konular
2
Merhabalar
xiaomi.eu_multi_HMK20ProMI9TPro_V11.0.2.0.QFKCNXM_v11-10 rom'unu yükledim dili türkçe yapınca bootloop sorunu olur mu?

xiaomi.eu_multi_HMK20ProMI9TPro_V10.4.4.0.QFKCNXM_v10-10.zip romunu yüklediğimde türkçe kullanınca bootloop sorunu olmuştu

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Merhabalar
xiaomi.eu_multi_HMK20ProMI9TPro_V11.0.2.0.QFKCNXM_v11-10 rom'unu yükledim dili türkçe yapınca bootloop sorunu olur mu?

xiaomi.eu_multi_HMK20ProMI9TPro_V10.4.4.0.QFKCNXM_v10-10.zip romunu yüklediğimde türkçe kullanınca bootloop sorunu olmuştu

Yeni geldi rom denemek gerekli deneyecekseniz tavsiyem ilk kurulumu ingilizce yapın sonra deneyin tr yapıp bootloop olayı varmı diye.

alpercaglar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Mi5
Konular
2
öyle yapacağım ama sıkıntı olursa uğraşmaktan çekiniyorum. Deneyen varsa yorumları iyi olur.

digi_boy2006

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi K20 Pro
Konular
1
öyle yapacağım ama sıkıntı olursa uğraşmaktan çekiniyorum. Deneyen varsa yorumları iyi olur.
hocam kameradan galeriye geçme sorunu vs diğer sorunlar devam ediyor mu acaba, deneyimlerini paylaşırsanız seviniriz?

mstfazak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
One Plus 10 Pro
Meslek
Web Developer
Konular
4
hocam kameradan galeriye geçme sorunu vs diğer sorunlar devam ediyor mu acaba, deneyimlerini paylaşırsanız seviniriz?

ben denemedim ama kameradan galeriye geçme sorunu devam ediyormuş önceki cevaplarda var stabil sürüm fakat pek stabil değil :D

onat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onat
Cihazım
POCO F2 Pro
Konular
4
Twrp recorvy e geçmiyor stabilde, bootlop devam ediyor, uğraştırdı bu akşam beni, gözünü seveyim tgz fastboot romun her zaman acil durum kurtuluşu.

alpercaglar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Mi5
Konular
2
xiaomi iyice cılkını çıkardı böyle devam ederse bir daha kullanmam

Fatih.immgl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
K20 pro
Konular
1
Geri dönüşünü bekliyordum
Merhabalar,
Ne şekilde kurulum yapıldığını, hangi hatalar alındığını veya nelerin eksik yapıldığını bilemiyoruz. Bu yüzden birkaç kişi de oluşan sorunu, Genele yaymak doğru bir durum değildir.

-Eski stabil sürüm de Mıuı10 da Türkçe dil sorunu olduğundan dolayı, Yeniden başlatma sonrası Twrp e düşüyor ve tekrar rom kurulumu yapılması gerekiyordu. Konusunda da bu durum belirtiliyor. İngilizce veya farklı diller de kullanımlarda sıkıntı yaşanmıyor.
-Mıuı11 ile beta rom 9.10.10 ile Türkçe ile Bootlopa düşmez Twrp e düşme, yada twrp sürüm dili değişimi gibi sorunlar yaşamadım. Sadece Kameradan Galeriye geçiş ve bir kaç Animasyon takılma hatası vs gibi sorunlar ilk gözüme çarpanlar.

-Belirttiğiniz sorunları gözlemlemek adına, Mıuı 11 eu stabil romun kurulumunu akşam veya gece yapıp buradan yine geri dönüş yapacağım.

necars

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
necdet
Cihazım
xiaomi mi 8
Meslek
insaat müh.
Konular
0
Merhabalar

V11.0.2 de bootloop oluyor.İngilizce çalısıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

xiaomi.eu_multi_HMK20ProMI9TPro_V11.0.2.0.QFKCNXM_v11-10 romunu ingilizce kurdum.
Bayagi degişikler var.İkonlar iphone gibi olmuş.happy~~

Begendim..clap~~clap~~

Son düzenleme:
Üst Alt