Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rehber(Android 10 - MIUI 11) Viper4Android FX Kurulumu
Mi8 miroom 11.0.6.0 stable sürümüne geçtim hiçbir şekilde yğkleyemiyorum. SELinuxu kurup viperı kuruyorum, yeniden başlatınca direkt bootloopa düşüyor Nasıl yapacağız bunu? Vipersız çok kötü telefonun sesi
Bootlopa düşünce TWRP'ye giriş yapın. TWRP'den dosya yöneticisine girin. "/data/adb/modules/Viper4AndroidFX" yolunu izleyin burada "post-fs-data.sh" dosyasını silin cihazı yeniden başlatınız
Bu işlemi yaparsanız telefonunuz açılır ve sorun çözülür.
Bootlopa düşünce TWRP'ye giriş yapın. TWRP'den dosya yöneticisine girin. "/data/adb/modules/Viper4AndroidFX" yolunu izleyin burada "post-fs-data.sh" dosyasını silin cihazı yeniden başlatınız
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
dolbyatmos ve viper4android surucu hatası alanlar bu dosyaları dolbyatmos magisk ten viper4android ise suruculeri yukledikten sonra twrp ile flash layın hal olacaktır saygılar
Sürücüyü audio modification library yükleyip yeniden başlatmadan etkin değilken viper4 sürücüsünü kurun reboot bitince audio mod eklentisini aktifleştirin magiskten sonrasında tekrar sürücü kur diyecektir. kurun reboot bitince çalışacak. çalışmazsa etkinleştirme tikini kaldırın ve sürücüyü tekrar yükleyin bende çalışmaya başladı.
Sürücüyü audio modification library yükleyip yeniden başlatmadan etkin değilken viper4 sürücüsünü kurun reboot bitince audio mod eklentisini aktifleştirin magiskten sonrasında tekrar sürücü kur diyecektir. kurun reboot bitince çalışacak. çalışmazsa etkinleştirme tikini kaldırın ve sürücüyü tekrar yükleyin bende çalışmaya başladı.