- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Mi 9
- Konular
- 11
hocam öyle sıfırlama oluyor galiba neyse artık idare edicez#16 nolu mesaja bakabilirsin
hocam öyle sıfırlama oluyor galiba neyse artık idare edicez#16 nolu mesaja bakabilirsin
Konu ile alakasız ama imei gitmesin siye sıfırlayamıyorum. Başka türlü sıfırlamanın yolu yok mu ?Ayarlardan fabrika ayarlarına dönmedikçe veya hard reset atmadığınız sürece imei silinmez hocam. 3 Wipe ile verileriniz silinmeyecektir.
Cihazınız da Twrp yüklü mü hocam? İmei repair yapılmış cihaz mı kullanıyorsunuz? Daha detaylı bilgi verebilir misiniz?Konu ile alakasız ama imei gitmesin siye sıfırlayamıyorum. Başka türlü sıfırlamanın yolu yok mu ?
Twrp kurulmuştu, imei repair yaptık. Sonra twrp yi sildik. Son sürüme içerden güncelledim. Öyle kullanıyorum.Cihazınız da Twrp yüklü mü hocam? İmei repair yapılmış cihaz mı kullanıyorsunuz? Daha detaylı bilgi verebilir misiniz?
Yeniden Twrp yükleyip sıfırlayabilirsiniz.Twrp kurulmuştu, imei repair yaptık. Sonra twrp yi sildik. Son sürüme içerden güncelledim. Öyle kullanıyorum.
İmei gitmez mi hocam ?Yeniden Twrp yükleyip sıfırlayabilirsiniz.
Recovery - [Android 11] Xiaomi Mi 9 Twrp 3.4.0-10 Tek Tuş Yükleme Aracı
Twrp Recovery Yükleme 1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir 2. Xiaomi USB driverları kurun 3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin. 4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın. 5...forum.miuiturkiye.net
Cihazınız da Twrp yüklü mü hocam? İmei repair yapılmış cihaz mı kullanıyorsunuz? Daha detaylı bilgi verebilir misiniz?
İlk alıntı yaptığınız mesajımı tam okumadınız sanırım hocam?İmei gitmez mi hocam ?
16. Mesajı okuyun lütfen.hocam 3 wipe yapınca telefon'da hiç bi veri kaybı olmadan normal bi şekilde eski sürümde açılıyor mu 11.4'den 11.5 yaptım'da geri gitmek istiyorum sıfırlama olmadan
16. Mesajı okuyun lütfen.