Twrp yüklü mü hocam?
bendede gelmediiGüncelleme otodan gelmedi neden acaba bilgisi olan var mi ??
Güncelleme otodan gelmedi neden acaba bilgisi olan var mi ??
Güncelleme geri çekilmiştir hocam.bendede gelmedii
Ana konuyu okur musunuz lütfen?Bana yardimci olurmusun nasil yuklucm yeni guncellemeyi hic anlamiyormResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Okudum da hocam ben android ilk defa kullanıyorum bu 11.2 in ustune 11.4 u indirip kurucam dogrumudur 11.3 u indirmeme gerek varmiGüncelleme geri çekilmiştir hocam.
Ana konuyu okur musunuz lütfen?
İlk önce bunu yükleOkudum da hocam ben android ilk defa kullanıyorum bu 11.2 in ustune 11.4 u indirip kurucam dogrumudur 11.3 u indirmeme gerek varmi
Hocam bu foto çektikten sonra galeriye dönüp fotoya bakamama problemi mi? Bende de aynı problem var da. Böyle harici yükleme yapmak istemiyorum acaba ne zaman telefondan güncelleme gelir? Haberi olan var mı??Yükledim. Ohhh be ohhhh. Sonunda resmi olarak galeri sorunu çözüldü
yanlız bu görseldeki işlem eu romlarda geçerli globalda seçme seçeneği yok sanırımGüncelleme geri çekilmiştir hocam. OTA indirme bağlantısını indirip bu şekilde güncelleyebilirsiniz.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kardasim yardimci ola bilirmisin nasil yuklediyiveYükledim. Ohhh be ohhhh. Sonunda resmi olarak galeri sorunu çözüldü