- Adım
- Steinbeck
- Cihazım
- Xiaomi Mi 9
- Konular
- 47
Bilgi için teşekkürler.Henüz yayımlanmadı hocam.
Hocam fastboot ile ROM atmam gerekiyor, tavsiyeniz var mı?
Bilgi için teşekkürler.Henüz yayımlanmadı hocam.
Rica ederim hocam. Fastboot ile sadece Resmi romları yükleyebilirsiniz. Mi 9 için Global, Avrupa Çin romları bulunuyor.Bilgi için teşekkürler.
Hocam fastboot ile ROM atmam gerekiyor, tavsiyeniz var mı?
Globalde 11.0.4’ü yükledim ama cihazda kendini Resetleme sorunu var, bir arkadaşın tavsiyesiyle fastboottan Rom atmam gerekiyor. Tüm tavsiyelere açığım açıkçası.Rica ederim hocam. Fastboot ile sadece Resmi romları yükleyebilirsiniz. Mi 9 için Global, Avrupa Çin romları bulunuyor.
11.0.4 icin fastboot rom yayinlanmadi daha.Globalde 11.0.4’ü yükledim ama cihazda kendini Resetleme sorunu var, bir arkadaşın tavsiyesiyle fastboottan Rom atmam gerekiyor. Tüm tavsiyelere açığım açıkçası.
Yok hocam, ben zaten TWRP ile attım. Fastboot’tan yayımlanan en son hangisi var?11.0.4 icin fastboot rom yayinlanmadi daha.
Hocam bunu atarmisin, bunun üzerine 11.0.4 kurarsın.Yok hocam, ben zaten TWRP ile attım. Fastboot’tan yayımlanan en ay hangisi var?
11.0.311.0.4 icin fastboot rom yayinlanmadi daha.
Üstüne kurarsın derken otomatik güncelleme ile mi hocam? EEA global mi bir de bu?Hocam bunu atarmisin, bunun üzerine 11.0.4 kurarsın.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Dünya geneli global bu, eea değil eea da sorun var şuan, 11.0.3 tgz fastboot ile at ondan sonra kurulum yap ilk sayfadaki 600 MB yükseltme dosyası var onu kurarsın hocam.Üstüne kurarsın derken otomatik güncelleme ile mi hocam? EEA global mi bir de bu?
Teşekkür ederim hocam, deneyeceğim. Yazarım buraya tekrar.Dünya geneli global bu, eea değil eea da sorun var şuan, 11.0.3 tgz fastboot ile at ondan sonra kurulum yap ilk sayfadaki 600 MB yükseltme dosyası var onu kurarsın hocam.