Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rom[Android 10] Mi9 Avrupa (EEA) Kararlı v11.0.8.0 QFAEUXM İndirme Bağlantısı
Bildiğiniz gibi MIUI Beta romlarına bölge değiştirme seçeneğini kaldırdı bu paylaşacağım dosya ile bu sorunu da ortadan kaldıracağız. Bölge kısmına girince otomatik olarak atıyordu. Ben kendim MIUIPRO 8.9.13 üzerinde sizlere göstereceğim. Herhangi bir MIUI tabanlı romlarda çalışır...
Bu şekilde derken, ışık dalgalanmasından mı bahsediyorsunuz? Ayarlardan titreşim önlemenin açık olup olmadığını bir kontrol edin.
Ayrıca kamera konusununda bu sürümde benimde bazı aklıma takılan şeyler var fakat psikolojik mi yoksa gerçekten böylemi bilmiyorum.
Çekim kalitesi sanki biraz düşük gibi geldi, pozlama sorunları görüyorum bazen. Fotoğraflar aşırı parlak/ışıklandırılmış çıkabiliyor.
Birde bazı fotoğraflar da lens bozulmasına benzer bozulmalar görüyorum, yani simetrisi bozulmuş binalar, duvarlar vs.
Bazı farkettiklerim;
Parmak iziyle kilit açarken ekranda bazen ani bir ışık patlaması oluşuyor, galiba ekran parlaklığı düşük olduğunda kilit ekranı açılırken ani bir geçiş söz konusu.
Bazen ekranı kilitlediğimde parmak izinin olduğu hizza boyunca bir sütun şeklinde hafif bir aydınlanma oluyor boydan boya.
Bazen kulaklığı taktığımda mi ses yükseltici aktif hale gelmiyor ve ses aşırı yükseliyor, daha 2. 3. kademedeyken bile sanki son sen müzik dinliyormuş gibi oluyor ve en çok ilgimi çeken şey ses bozulmadan oluyor bunlar yani net ve iyi. Bu yüzden bazen hep böyle kalsa diyorum. Fakat böyleyken ekolayzır falan çalışmıyor.
Telefon bazı günler tüm gün mobil veri kullansam bile 7 saat ekran süresi veriyor, bazen tüm gün wifi kullanıyorum 5-6 saat ekran süresi alıyorum. Bir yerde bir düzensizlik var fakat zamanla oturacağını düşünüyorum.
Otomatik aydınlatma iyileştirilmiş gibi, artık karanlık ve aydınlık ortamlarda biraz daha rahat bir kullanım var.
Teşekkürler hocam, temiz bir kurulum yapmış olduk. Gerçi fastboot yüklemesini pek sevmiyorum. Yükleme bitene kadar kalpte bir kıpırtıyla bekliyoruz ama tertemiz çıkıyor cihaz.
Teşekkürler hocam, temiz bir kurulum yapmış olduk. Gerçi fastboot yüklemesini pek sevmiyorum. Yükleme bitene kadar kalpte bir kıpırtıyla bekliyoruz ama tertemiz çıkıyor cihaz.
Rica ederiz hocam, Göze çarpan kullanım deneyimlerinizi de paylaştığınız için teşekkür ederim.
Fastboot rom en temiz kurulum yöntemidir. Mi flashtool da yanlış bir yer seçmemeye ve acele etmemeye özen gösterdikten sonra, rom flashlanırken ki o heyecanı yaşamak paha biçilemez oluyor