- Adım
- Ali
- Cihazım
- Mi Note 10 Pro
- Konular
- 0
Tamam teşekkürler ediyorum sizlereBir daha bakın o zaman....
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Tamam teşekkürler ediyorum sizlereBir daha bakın o zaman....
Selamlar. Acaba Xiaomi Note 10 Android 11 sürümü için twrp çalışmanız mevcut mu? Kolay gelsin.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Twrp Recovery Yükleme
1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir
2. Xiaomi USB driverları kurun
3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin.
4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
5. TWRP yükleme aracını zip dosyasından çıkarın, twrp_yukleme_araci_cc9pro dosyasına çift tıklayarak çalıştırın (Program Türkçe çeviri için chatin_62 hocama çok teşekkür ederim)
6. Menüdeki seçeneklerden ilerleyin.
7. Kurulum tamamlandıktan sonra,
8. TWRP'nin ilk ekranında, dili değiştiriyoruz ve Salt Okunur Tut'u seçiyoruz.
Xiaomi Mi Note 10/Pro - CC9 Pro - 3.3.1-4 Android 10
İndirme Bağlantısı : http://secyukle.com/dosya/uploads/B...MI_MINOTE10_NOTE10PRO_CC9PRO-By_TRabZonLu.zip
TWRP'den sonra cihaz açılmazsa aynı dosya içindeki OF_avb_patcher_mauronofrio.zip dosyasını twrp içinden yükleyin. (Test edilmedi)
TWRP Özellikleri
- Decryption works
- Flash works
- Backup works
- Touch works
- Android 10 supported
bootloop oldu cihazGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Twrp Recovery Yükleme
1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir
2. Xiaomi USB driverları kurun
3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin.
4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
5. TWRP yükleme aracını zip dosyasından çıkarın, twrp_yukleme_araci_cc9pro dosyasına çift tıklayarak çalıştırın (Program Türkçe çeviri için chatin_62 hocama çok teşekkür ederim)
6. Menüdeki seçeneklerden ilerleyin.
7. Kurulum tamamlandıktan sonra,
8. TWRP'nin ilk ekranında, dili değiştiriyoruz ve Salt Okunur Tut'u seçiyoruz.
Xiaomi Mi Note 10/Pro - CC9 Pro - 3.3.1-4 Android 10
İndirme Bağlantısı : http://secyukle.com/dosya/uploads/B...MI_MINOTE10_NOTE10PRO_CC9PRO-By_TRabZonLu.zip
TWRP'den sonra cihaz açılmazsa aynı dosya içindeki OF_avb_patcher_mauronofrio.zip dosyasını twrp içinden yükleyin. (Test edilmedi)
TWRP Özellikleri
- Decryption works
- Flash works
- Backup works
- Touch works
- Android 10 supported
Selamlar. Acaba Xiaomi Note 10 Android 11 sürümü için twrp çalışmanız mevcut mu? Kolay gelsin.
Maalesef dosya isimleri hala bozuk görünüyor. Daha önce denemiştim. Acaba eksik ya da yanlış birşey mi yapıyorum?. Tlf umda kilit yok.Bunu kurun, ardından aşağıdaki linkten twrp 11 sürümü indirin ve twrp menüsü üzerinden indirdiğiniz img dosyasını göstererek kurulumu yapın. 11 uyumlu twrp yüklenmiş olur.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Maalesef dosya isimleri hala bozuk görünüyor. Daha önce denemiştim. Acaba eksik ya da yanlış birşey mi yapıyorum?. Tlf umda kilit yok.
Kusura bakmayın biraz geç yazıyorum. Twrp menüsünde dosya isimleri bozuk görünüyor. Orange Fox twrp de de aynı sıkıntı devam ediyor.Orange Fox kurup dener misiniz. Bende de buna benzer hatalara sebep olmuştu twrp. O yüzden orangefox kurmuştum. Aşağıdaki linkten indirip kurabilirsiniz.
Orange Fox 11
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesajınızı okuyunca fark ettim. Twrp menüsüne giriyorsunuz ancak dosya isimleri bozuk mu görünüyor. Doğru mu anladım?