- Adım
- Erhan
- Cihazım
- mi 9t
- Konular
- 13
İlk yaptığımda hata vermişti. Tam sürümü indirip kurdum. Şuan sıkıntısız kullanıyorum bakalım. Ama ben hiçbir fark göremedim
Sorununuz nedir bahseder misiniz çözebilmek adına?Yeni sürüm ne zaman gelir. Son sürümü sıkıntılı
Kasmalar oluyor ana ekranda falan. Whatsap girince yada ayarlara girince aşağı kaydirinca bazen çok kasıyorSorununuz nedir bahseder misiniz çözebilmek adına?
Sıfırlamayı denediniz mi?Kasmalar oluyor ana ekranda falan. Whatsap girince yada ayarlara girince aşağı kaydirinca bazen çok kasıyor
Evet denedim. Mi clouddan ayarları geri yüklüyorum genelde. Ondan olabilir miSıfırlamayı denediniz mi?
Mi clouddan ayarları geri yüklüyorum derken; mesajları, fotoğrafları,kişiler, notlar falan bunlardan mı bahsediyorsunuz?Evet denedim. Mi clouddan ayarları geri yüklüyorum genelde. Ondan olabilir mi
Ana ekran düzeni Ve ayarlarMi clouddan ayarları geri yüklüyorum derken; mesajları, fotoğrafları,kişiler, notlar falan bunlardan mı bahsediyorsunuz?
Selam. Aynı kasmalar aşırı şekilde bendede oluyor du. Ben çözümü buldum. İlk önce uygulama kasasını kapat. Sonra ayarlardan uygulama kasasının güncellemelerini kaldır. Büyük ihtimalle düzelecektir. Sonucu yazarsın.Sıfırlamayı denediniz mi?
Selam. Aynı kasmalar aşırı şekilde bendede oluyor du. Ben çözümü buldum. İlk önce uygulama kasasını kapat. Sonra ayarlardan uygulama kasasının güncellemelerini kaldır. Büyük ihtimalle düzelecektir. Sonucu yazarsın.Kasmalar oluyor ana ekranda falan. Whatsap girince yada ayarlara girince aşağı kaydirinca bazen çok kasıyor