- Adım
- Yunus
- Cihazım
- Mi9 SE
- Konular
- 98
Ben kurdum rom güzel fakat twrpde dosyalar sifrelendi format data yapmam gerekecekyeni güncelleme gelmiş. kuran var mı?
Ben kurdum rom güzel fakat twrpde dosyalar sifrelendi format data yapmam gerekecekyeni güncelleme gelmiş. kuran var mı?
Ben kurdum rom güzel fakat twrpde dosyalar sifrelendi format data yapmam gerekecek
mi9 se için mi bu hocam? mi 10 falan diyor Allah Allah...?yeni güncelleme gelmiş. kuran var mı?
mi9 se için mi bu hocam? mi 10 falan diyor Allah Allah...?
parmak izi kamera vs.. sağlam mı?mi 9se eu 20.1.21 beta kullanıyorum. buna geldi güncelleme hocam.
parmak izi kamera vs.. sağlam mı?
Ne kadar sorunlu acaba kurup kullanan arkadaşlar detaylı bilgi verebilirmi?Anlaşılan son sürüm sorunlu gibi bir sonraki sürümü beklemekte fayda var
sürüm güzel sorun yok fakat dosyalar şifrelendi şuan öyle bekliyorum ya haftaya yeni sürüm çıkınca temiz kurucam yada başka roma geçicemNe kadar sorunlu acaba kurup kullanan arkadaşlar detaylı bilgi verebilirmi?
hocam twrp de dosyalar şifrelendi ise o twrp sürümünden kaynaklı bende 4 - 5 kere yeniden yüklemenin sonunda uygun twrp sürümünü buldum şifreleme yapmadı, dosyaların yedeğini alıp sıfırdan kurulum yapmalısınız. twrp sürümünü bulunca buradan yazarım tekrar.sürüm güzel sorun yok fakat dosyalar şifrelendi şuan öyle bekliyorum ya haftaya yeni sürüm çıkınca temiz kurucam yada başka roma geçicem