- Adım
- Hüseyin
- Cihazım
- Xiaomi mi 8 se
- Konular
- 17
Aradan bir ay geçti henüz güncelleme gelmedi sanırım 15 gün daha gelmez
Malesef gelmez belki haftaya gelirAradan bir ay geçti henüz güncelleme gelmedi sanırım 15 gün daha gelmez
global l3 sertfikalı 480p civarı netflix demek eu da 1080p üzeri demek. şifreleme sistemi de fark ediyormuş.hocam eu global ile eu beta arasında ne fark var? hangisini tavsiye edersiniz?
beta test aşamasında olan değişiklikleri de sunar bazen sorun çıkabilir. stabil de kullanıcılardan sorunsuz oy alan güncellemeleri içerirçok pardon sorumu yanlış yazdım eu beta ve eu stabil arasında demek istemiştim..
beta test aşamasında olan değişiklikleri de sunar bazen sorun çıkabilir. stabil de kullanıcılardan sorunsuz oy alan güncellemeleri içerir
sertifikayı geri almak kolay uğraşma öylehocam ben globalden google play sertifika hatası yüzünden eu beta sürümüne geçtim. şuana kadar pek problem yaşamadım açıkçası. stabil sürümüne geçmelimiyim sizce? batarya performansı ve kullanım açısından bir artısı olurmu?
ben biraz araştırdım ama bulamayınca rom değiştirmekte buldum çözümü )sertifikayı geri almak kolay uğraşma öyle