- Adım
- Burak
- Cihazım
- Honor X9A
- Meslek
- Serbest çalışan
- Konular
- 93
sa usta kurdunmu ,bi sorun varmielınıze saglık
sa usta kurdunmu ,bi sorun varmielınıze saglık
Aynı Sorun bendede var ,Nasil çözerimBöyle bir hata aliyorum sorun nerde acaba
Konudaki bu mesajımı gözden kaçırdınız galiba hocam.Aynı Sorun bendede var ,Nasil çözerim
Ayarlar cihaz hakkındaya gelip ekran görüntüsü ekler misiniz hocam?
Avrupa (EEA) rom kullanıyorsunuz hocam. Avrupa romdan Global roma güncelleyici üzerinden geçiş yapamazsınız.
Kullanmış olduğunuz romun ana konusu ;
Rom - [Android 10] Mi 9 Se Avrupa (EEA) Kararlı v11.0.2.0 QFBEUXM İndirme Bağlantısı
Mi 9 Se Android 10 Avrupa (EEA) Kararlı v11.0.2.0 QFBEUXM İndirme Bağlantısı Güncelleme Yöntemleri 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. 2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı...forum.miuiturkiye.net
ben romlardan anlamam reis ,Ayarlarda global yaziyordu ,global olani indirdim hata verdi , simdi EEA olani indiriyorum ,tekrar yani hatayi verirmi ,1 kisi yasamis ,11.0.6.0 hatasindanmis diyorKonudaki bu mesajımı gözden kaçırdınız galiba hocam.
Global Kararlı, Global Avrupa, Global Hindistan, Global Rusya gibi romlar bulunuyor. Ayarlar cihaz hakkındaya gelip ekran görüntüsünü atar mısınız?ben romlardan anlamam reis ,Ayarlarda global yaziyordu ,global olani indirdim hata verdi , simdi EEA olani indiriyorum ,tekrar yani hatayi verirmi ,1 kisi yasamis ,11.0.6.0 hatasindanmis diyor
Global Kararlı, Global Avrupa, Global Hindistan, Global Rusya gibi romlar bulunuyor. Ayarlar cihaz hakkındaya gelip ekran görüntüsünü atar mısınız?
Daha öncede belirttiğim gibi hocam ;Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Avrupa (EEA) rom kullanıyorsunuz hocam. Avrupa romdan Global roma güncelleyici üzerinden geçiş yapamazsınız.
Kullanmış olduğunuz romun ana konusu ;
Rom - [Android 10] Mi 9 Se Avrupa (EEA) Kararlı v11.0.2.0 QFBEUXM İndirme Bağlantısı
Mi 9 Se Android 10 Avrupa (EEA) Kararlı v11.0.2.0 QFBEUXM İndirme Bağlantısı Güncelleme Yöntemleri 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. 2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı...forum.miuiturkiye.net
Ayni hatayi alirmiyim reis ,EEA indiriyorum ,alirsam ne yapmaliyimDaha öncede belirttiğim gibi hocam ;