EU Beta 20.1.21 v3 hocam. Son sürüm eu beta yaniHangi sürüm bu hocam?
12 saat ekran süresini ben 3 şarjda alıyorum.Bunun bi püf noktası falan mı var ben neyi yanlış yapıyorum maksimum 6 saat gördüm şu sıralar ortalama 4-5 saat.EU Beta 20.1.21 v3 hocam. Son sürüm eu beta yani
Bence şarjı çok tüketmekle az tüketmek arasında farkı yaratan amoled ekranın getirdiği avantajları kullanmakla ortaya çıkıyor hocam. Yani şöyleki ekranda ne kadar siyah tonları fazlaysa ekran gerçekten çok az şarj tüketiyor. Aslında bu denemem de onu anladım. Telefon tamamen koyu modda çalışıyor şuanda. Çoğu uygulama aynı şekilde. Ekran parlaklığı otomatikte ancak bu ekran süresini dışarı çıkmadığım için almışta olabilirim. GPS, NFC veya senkronizasyon falan kapalıdır bende hep. Gerektiğinde açarım. Sürekli açık ekran da kapalıydı. Oyun deseniz Pubg yarım saat (Ancak 60 FPS olacak şekilde oynuyorum bu şarjı belki iki kat harcıyor 30 FPS ye göre), Hayday yarım saat kadar oynandı. Geri kalan süre Chrome üzerinden film, WhatsApp ve telegram koyu modlarında yazışma, YouTube Vanced koyu mod yine aynı şekilde video izleme şeklinde. Arada mail kontrolü falan. Bu süreyi almak imkansıza yakın zaten. Normal şartlarda sadece pubg oynasam 100 den 0 a 2 saat 30 dakikada biter. (60 FPS de bu şekilde belki 2 saat de bile bitebilir) Dediğim gibi farkı yaratan siyah yoğunluklu kullanmak, parlaklığın düşük olması. Bunlarla birlikte uzun süreleri sizde görebilirsiniz.12 saat ekran süresini ben 3 şarjda alıyorum.Bunun bi püf noktası falan mı var ben neyi yanlış yapıyorum maksimum 6 saat gördüm şu sıralar ortalama 4-5 saat.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam dediğiniz gibi sıkıntısız bir şekilde kurdum. Fakat arama yapamıyorum. Bir kere çalıyor sonra sanki şebeke gidiyor gibi sonlanıyor. Ne yapmam lazım?Hocam cihaz ilk açılışta mi logosu altında unlocked yazıyorsa bootloader kilidi açık demektir. Eğer açık değilse xiaomilerde bootloader kilidi nasıl açılır video falan izleyebilirsiniz. Eğer dediğiniz gibiyse Twrp yükleyebilirsiniz konusu forumda mevcut. Bu konunun ilk sayfasına giderseniz tüm yönlendirmeler mevcut. Önce TWRP yükleyip sonra romu nasıl yükleyeceğiniz sıfırdan kurulum kısmında gösteriliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tutmayın küçük enişteyi misali benim cihaz bataryada ne hikmetse uçuşa geçti arkadaşlar sanırım herşeyi koyu moda sokmamla ilgili. AOSP romları denedim kamera sorunları nedeniyle Havoc olsun Pixel Experience olsun yıldırdı beni. Batarya konusunda iyi gibiydi ancak yine EU Beta ya döndüm. Bu batarya döngüsü benim için rekor oldu
Romla ilgili bir sorun mu acaba bu bilemedim hocam. İlk kez sizden duydum bu sorunu. Romu sıfırdan indirip kurmayı deneyin derim. Romun hatalı inip inmediğini MD5 veya SHA-1 değerleriyle kontrol edebilirsiniz.Hocam dediğiniz gibi sıkıntısız bir şekilde kurdum. Fakat arama yapamıyorum. Bir kere çalıyor sonra sanki şebeke gidiyor gibi sonlanıyor. Ne yapmam lazım?
Var hocam.Arkadaşlar merhaba, Mi 8 EU stabil rom da arama kaydetme var mı? Hatta global stabil rom da var mı?
Teşekkürler, siz galiba EU stabil kullanıyorsunuz memnun musunuz?Var hocam.
Benim kullanmadığım rom kalmadı hocam Şuanda EU Beta'dayım memnunum EU stabil'in pil performansı geliştirilmeli şuanki haliyle memnun kalmadım.Teşekkürler, siz galiba EU stabil kullanıyorsunuz memnun musunuz