MIUI 11 [Android 10] Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta / v11.0.7.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

g_almar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
20
Son beta sürümüyle aranızdayım

Osse-Saeros

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
10
EU Beta 20.1.21 v3 hocam. Son sürüm eu beta yani :)
12 saat ekran süresini ben 3 şarjda alıyorum.Bunun bi püf noktası falan mı var ben neyi yanlış yapıyorum maksimum 6 saat gördüm şu sıralar ortalama 4-5 saat.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MimosaPudica

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi 8
Konular
4
12 saat ekran süresini ben 3 şarjda alıyorum.Bunun bi püf noktası falan mı var ben neyi yanlış yapıyorum maksimum 6 saat gördüm şu sıralar ortalama 4-5 saat.

Bence şarjı çok tüketmekle az tüketmek arasında farkı yaratan amoled ekranın getirdiği avantajları kullanmakla ortaya çıkıyor hocam. Yani şöyleki ekranda ne kadar siyah tonları fazlaysa ekran gerçekten çok az şarj tüketiyor. Aslında bu denemem de onu anladım. Telefon tamamen koyu modda çalışıyor şuanda. Çoğu uygulama aynı şekilde. Ekran parlaklığı otomatikte ancak bu ekran süresini dışarı çıkmadığım için almışta olabilirim. GPS, NFC veya senkronizasyon falan kapalıdır bende hep. Gerektiğinde açarım. Sürekli açık ekran da kapalıydı. Oyun deseniz Pubg yarım saat (Ancak 60 FPS olacak şekilde oynuyorum bu şarjı belki iki kat harcıyor 30 FPS ye göre), Hayday yarım saat kadar oynandı. Geri kalan süre Chrome üzerinden film, WhatsApp ve telegram koyu modlarında yazışma, YouTube Vanced koyu mod yine aynı şekilde video izleme şeklinde. Arada mail kontrolü falan. Bu süreyi almak imkansıza yakın zaten. Normal şartlarda sadece pubg oynasam 100 den 0 a 2 saat 30 dakikada biter. (60 FPS de bu şekilde belki 2 saat de bile bitebilir) Dediğim gibi farkı yaratan siyah yoğunluklu kullanmak, parlaklığın düşük olması. Bunlarla birlikte uzun süreleri sizde görebilirsiniz.

haktanbozer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktan
Cihazım
Mi 6 128GB
Konular
7
Hocam cihaz ilk açılışta mi logosu altında unlocked yazıyorsa bootloader kilidi açık demektir. Eğer açık değilse xiaomilerde bootloader kilidi nasıl açılır video falan izleyebilirsiniz. Eğer dediğiniz gibiyse Twrp yükleyebilirsiniz konusu forumda mevcut. Bu konunun ilk sayfasına giderseniz tüm yönlendirmeler mevcut. Önce TWRP yükleyip sonra romu nasıl yükleyeceğiniz sıfırdan kurulum kısmında gösteriliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tutmayın küçük enişteyi misali benim cihaz bataryada ne hikmetse uçuşa geçti arkadaşlar sanırım herşeyi koyu moda sokmamla ilgili. AOSP romları denedim kamera sorunları nedeniyle Havoc olsun Pixel Experience olsun yıldırdı beni. Batarya konusunda iyi gibiydi ancak yine EU Beta ya döndüm. Bu batarya döngüsü benim için rekor oldu :)
Hocam dediğiniz gibi sıkıntısız bir şekilde kurdum. Fakat arama yapamıyorum. Bir kere çalıyor sonra sanki şebeke gidiyor gibi sonlanıyor. Ne yapmam lazım?

Son düzenleme:

MimosaPudica

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Hocam dediğiniz gibi sıkıntısız bir şekilde kurdum. Fakat arama yapamıyorum. Bir kere çalıyor sonra sanki şebeke gidiyor gibi sonlanıyor. Ne yapmam lazım?
Romla ilgili bir sorun mu acaba bu bilemedim hocam. İlk kez sizden duydum bu sorunu. Romu sıfırdan indirip kurmayı deneyin derim. Romun hatalı inip inmediğini MD5 veya SHA-1 değerleriyle kontrol edebilirsiniz.

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Arkadaşlar merhaba, Mi 8 EU stabil rom da arama kaydetme var mı? Hatta global stabil rom da var mı?

MimosaPudica

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Teşekkürler, siz galiba EU stabil kullanıyorsunuz memnun musunuz

Benim kullanmadığım rom kalmadı hocam :) Şuanda EU Beta'dayım memnunum :) EU stabil'in pil performansı geliştirilmeli şuanki haliyle memnun kalmadım.

Üst Alt