MIUI 11 [Android 10] Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta / v11.0.7.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Arkadaşlar benim telefonda bir sorun var. Mi8 EU beta son sürüm yüklü. Son sürümü yükledikten sonra arada yapıyordu şimdi her seferinde yapıyor. Sorun şu ki ekranı kapatma ve açma sırasında ekranda patlama şeklinde parlama oluyor. Hatta parmak izi okuyucusunu kullanırken tanımlı olan değilde başka bir parmak okuttuğumda 2-3saniye sürecek şekilde bu parlamalar oluyor. Bu sorunu yaşayan yada çözümünü bilen var mı?

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

haktanbozer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktan
Cihazım
Mi 6 128GB
Konular
7
Şu anda global sürüm yüklü telefona EU Stabil rom yüklemek istiyorum. TWRP ile mi yükleme yapmam lazım?

MimosaPudica

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Şu anda global sürüm yüklü telefona EU Stabil rom yüklemek istiyorum. TWRP ile mi yükleme yapmam lazım?
Bootloder kilidini açıp, Twrp yüklemelisiniz. Daha sonra dörtlü wipe yapıp romu flaşlayabilirsiniz.

haktanbozer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktan
Cihazım
Mi 6 128GB
Konular
7
Bootloder kilidini açıp, Twrp yüklemelisiniz. Daha sonra dörtlü wipe yapıp romu flaşlayabilirsiniz.
Hocam cihaz Migros tan alınma. Kilidi açıp global rom yüklemişler anladığım kadarıyla. Yapacağım işlemleri anlatan bir rehber falan var mı?

g_almar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
20
Herkese merhaba miroom stabil sürüm kullanıyordum fakat bir kaç sorunla karşılaştım ve telefonum şuan bootloopta. Eu'nun hangi sürümünü önerirsiniz? Viper veya Dolby kesin yükleyebilmem lazım.

agoguzhan06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi9t
Konular
63
Herkese merhaba miroom stabil sürüm kullanıyordum fakat bir kaç sorunla karşılaştım ve telefonum şuan bootloopta. Eu'nun hangi sürümünü önerirsiniz? Viper veya Dolby kesin yükleyebilmem lazım.
cihazım mi9t eu stabil son sürüm kullanıyodum dolby de kuruluyor

MimosaPudica

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Hocam cihaz Migros tan alınma. Kilidi açıp global rom yüklemişler anladığım kadarıyla. Yapacağım işlemleri anlatan bir rehber falan var mı?
Hocam cihaz ilk açılışta mi logosu altında unlocked yazıyorsa bootloader kilidi açık demektir. Eğer açık değilse xiaomilerde bootloader kilidi nasıl açılır video falan izleyebilirsiniz. Eğer dediğiniz gibiyse Twrp yükleyebilirsiniz konusu forumda mevcut. Bu konunun ilk sayfasına giderseniz tüm yönlendirmeler mevcut. Önce TWRP yükleyip sonra romu nasıl yükleyeceğiniz sıfırdan kurulum kısmında gösteriliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tutmayın küçük enişteyi misali benim cihaz bataryada ne hikmetse uçuşa geçti arkadaşlar sanırım herşeyi koyu moda sokmamla ilgili. AOSP romları denedim kamera sorunları nedeniyle Havoc olsun Pixel Experience olsun yıldırdı beni. Batarya konusunda iyi gibiydi ancak yine EU Beta ya döndüm. Bu batarya döngüsü benim için rekor oldu :)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-02-08-22-40-31-644_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-02-08-22-40-31-644_com.miui.securitycenter.jpg
    242,8 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_2020-02-08-22-40-50-740_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-02-08-22-40-50-740_com.miui.securitycenter.jpg
    100,5 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_2020-02-08-22-40-35-783_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-02-08-22-40-35-783_com.miui.securitycenter.jpg
    246,7 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2020-02-08-22-40-44-900_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-02-08-22-40-44-900_com.miui.securitycenter.jpg
    234,4 KB · Görüntüleme: 39

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
Hocam cihaz ilk açılışta mi logosu altında unlocked yazıyorsa bootloader kilidi açık demektir. Eğer açık değilse xiaomilerde bootloader kilidi nasıl açılır video falan izleyebilirsiniz. Eğer dediğiniz gibiyse Twrp yükleyebilirsiniz konusu forumda mevcut. Bu konunun ilk sayfasına giderseniz tüm yönlendirmeler mevcut. Önce TWRP yükleyip sonra romu nasıl yükleyeceğiniz sıfırdan kurulum kısmında gösteriliyor.

Tutmayın küçük enişteyi misali benim cihaz bataryada ne hikmetse uçuşa geçti arkadaşlar sanırım herşeyi koyu moda sokmamla ilgili. AOSP romları denedim kamera sorunları nedeniyle Havoc olsun Pixel Experience olsun yıldırdı beni. Batarya konusunda iyi gibiydi ancak yine EU Beta ya döndüm. Bu batarya döngüsü benim için rekor oldu :)
Hangi sürüm bu hocam?

g_almar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
20
Arkadaşlar eu sürümlerinde viper veya dolby çalıştırabilen var mı?

Bu sürümü öğrenmem lazım

Son düzenleme:
Üst Alt