- Adım
- Tarık
- Cihazım
- Mi 8
- Konular
- 4
Bahsettiğiniz özellik tam olarak ne işe yarıyor hocam ?Bu değil hocam. Miroomda miuiproda ve masikte vardı eu ya gelmiyor sanırım
Bahsettiğiniz özellik tam olarak ne işe yarıyor hocam ?Bu değil hocam. Miroomda miuiproda ve masikte vardı eu ya gelmiyor sanırım
Örneğin wifi ye bağlıyken mobil mod 2g ye geçiyor veya mobil veri açıkken 4g, kapalıyken 2g de çalışıyor. Yani pil tasarrufu sağlanıyor ciddi anlamdaBahsettiğiniz özellik tam olarak ne işe yarıyor hocam ?
Güzel bir özellikmiş özellikle benim işime çok yarar evimde telefon çok az çekiyor çünküÖrneğin wifi ye bağlıyken mobil mod 2g ye geçiyor veya mobil veri açıkken 4g, kapalıyken 2g de çalışıyor. Yani pil tasarrufu sağlanıyor ciddi anlamda
Aynen hocam Twitterda normal fonta dönüyor diğer uygulamalar da test edemedim.Arkadaşlar 20.1.9 sürümünde fontla ilgili bi sorun var sanki. Bazı yerlerdeki fontlar çok ince
Benimde farklı font hocam ama olmuyor.Temalarda farklı fontlar seçerseniz sorun olmuyor. Benim güncellemeden önce SF Pro font yüklüyü. Sorun olmadı.