- Adım
- MCS
- Cihazım
- Mi 8
- Konular
- 11
Hayır olmadı yine aynıHocam bende calisiyor birazdan video ekleyecem. Uygulamalar kamera izinlerden telefon erisimine izin verince calisiyor bi denermisiniz
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayni sekilde galeriyede izin verin. Bende calisiyor. Ekran goruntusu kaydettim ama youtubeye yukluyemiyorum. İnternetten sanirim bitince paylasacagimHayır olmadı yine aynı
Üstat tüm izinler verilmiş durumda. Fotoğraf çektikten sonra sol alttaki galeri bölümüne tıklayınca ekran bir hareketleniyor ve geri dönüyor galeri bölümüde ekran görüntüsünde olduğu gibi grileşiyor.Ayni sekilde galeriyede izin verin. Bende calisiyor. Ekran goruntusu kaydettim ama youtubeye yukluyemiyorum. İnternetten sanirim bitince paylasacagim
Aynen öyleMedyaları görmek için kayıt olmalısınızNe yani bir benmi yasamiyorum bu sorunu.
Anlamiyorum valla ozel hicbisey yapmadim. The pixel romdan gectim bu roma. Daha oncede pixel romdan gecmistim onla alakasi varmi diyecem ama bilemiyorum. Ben sadece ilk romda yasamistim bu sorunu daha sonra yasamadim hicsorun bende devam ediyor![]()
romu ne sekilde kurdunuz hocamAnlamiyorum valla ozel hicbisey yapmadim. The pixel romdan gectim bu roma. Daha oncede pixel romdan gecmistim onla alakasi varmi diyecem ama bilemiyorum. Ben sadece ilk romda yasamistim bu sorunu daha sonra yasamadim hic