Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 11[Android 10] Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta / v11.0.7.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı
Bu cihazı kullanmamdan ve bu cihaza mahsus efs işlemleri için root gerektirmediğinden bu konuyu ayrı açmak istedim. Vowifi aktivasyonu için Turkcell ve Vodafone abonesi olmanız Volte servisinin açık ve kullanıyor olmanız gerekmektedir. Telefonunuzun "Geliştirici seçenekleri" kısmına girerek...
forum.miuiturkiye.net
VoWifi için mi 8 için paylaşılan dosyayı kullanıyorum
güncellemeyi yaptıktan sonra global kararlı 11 den euya döndüm fakat daha önce kullandığım bluetooth kulaklığımı görmüyor canım sıkıldı bayağı uğraştım olmuyor aynı sorunu yaşayan varmı arkadaşlar bilgisi olan varsa sevinirim.
Eu beta 9.11.14 sürümündeyim.Dün geçtim.Fakat marketten google chrome indiriliyor da takılıp kaldı.Yeniden başlattım çözüm olmadı.Cihaz gece modundan çıkmıyor.Klavye titremişimi çalışmıyor.Ne yapmam lazım ?
Eu beta 9.11.14 sürümündeyim.Dün geçtim.Fakat marketten google chrome indiriliyor da takılıp kaldı.Yeniden başlattım çözüm olmadı.Cihaz gece modundan çıkmıyor.Klavye titremişimi çalışmıyor.Ne yapmam lazım ?
Miflash ile stock romu temiz kurulum yapıp tekrar twrp kurarak deneyin birde hocam.
Edit: miflash ile yükleme yaparken clean and lock seçeneğini seçmeyin. Clean all yazılı olan seçili olsun. Önemli bu olay