MIUI 11 [Android 10] Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta / v11.0.7.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

SedatHizel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sedat
Cihazım
Poco F5 Pro
Konular
6
Bende bu surum var .7 kez yukledim .Yukleniyor ve yeniden baslatiyorum fakar update zip corrupted diye surekli hata veriyor sebebi nedir acaba
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

bymcs

вчmcs
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MCS
Cihazım
Mi 8
Konular
11
v2 sürümde Call Of Duty Mobile oyundan atma yaşayan var mı 3-4dk da bir atıyor

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Eu beta 9.10.17 ya da 9.10.11 sürümü kullanan arkadaşlar, şarjdan memnun musunuz? Ekran sürelerini ortalama nedir? Bu Android 10 sanki pili fazla harcıyor gibi geldi bana. 4-5 saat ancak ekran süresi oluyor.

Bir de mi8 in Android 8 li varsa hangi sürümünü tavsiye edersiniz, stabilite ve özellikle de batarya performansı için.

Son düzenleme:

ismuta

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Eu beta 9.10.17 ya da 9.10.11 sürümü kullanan arkadaşlar, şarjdan memnun musunuz? Ekran sürelerini ortalama nedir? Bu Android 10 sanki pili fazla harcıyor gibi geldi bana. 4-5 saat ancak ekran süresi oluyor.

Bir de mi8 in Android 8 li varsa hangi sürümünü tavsiye edersiniz, stabilite ve özellikle de batarya performansı için.

Maalesef haklısınız. Sarj çok gidiyor. Daha sistem oturmadığından kaynaklanıyor olabilir. Ama şu 9.1.17 nin v2 deyim sıkıntı diğerlerine nazaran azalmış gibi.

Sefa Varol 81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Arkadaslar garip bir sorunum var sürekli açık ekranı açıyorum ama aktif hale gelmiyor acaba baska bir ayar daha mı yapmam gerekiyor?

Edit : Neyse simdi aktif oldu

Bu arada sistem uygulamalarını kaldırma işlemini nasıl yapıyorsunuz arkadaslar google uygulamaları yani

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Arkadaşlar bir sorum olacak. Bende Mi 8 var üzerinden Miui 11 9.10.17 yüklü. Twrp üzerinden direk Miui 10 install etsem olur mu?

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Arkadaşlar bir sorum olacak. Bende Mi 8 var üzerinden Miui 11 9.10.17 yüklü. Twrp üzerinden direk Miui 10 install etsem olur mu?

Hayır, sistem düşüreceksiniz, temiz kurukum yapmanız lazım, yani twrp den önce format data yapıp sonra advanced kısmından Cashe, dalvik, system ve data dörtlüsünü silmeniz lazım, sonra bilgisayara bağlayıp kurmak istediğiniz romu atıp install ile kurmanız lazım

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Hayır, sistem düşüreceksiniz, temiz kurukum yapmanız lazım, yani twrp den önce format data yapıp sonra advanced kısmından Cashe, dalvik, system ve data dörtlüsünü silmeniz lazım, sonra bilgisayara bağlayıp kurmak istediğiniz romu atıp install ile kurmanız lazım
Bilgi için teşekkürler. En sevmediğim iş temiz kurulum. Sürekli data al geri aktar hep sıkıntı

bymcs

вчmcs
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MCS
Cihazım
Mi 8
Konular
11